new year!

Hej alla Elin och JOhan lovers! Visst är det underbart att nyåret närmar sig så? Det är bara ca 22 timmar kavr innan 2010 firas in!

Under 2010 ska jag:
- bli en bättre vän och familjemedlem.
- bli mer hälsosam.
- väga 50kilo (nu väger jag 64).
- sluta röka.
- åka utomlands.
- åka på arvikafestivalen.
- åka skidor
- däcka i smögen.

Nu kom jag inte på mer, men det kommer säkert fler mål. Men iaf nu sitter jag här och ska snart sova. Är så jäkla taggad för nyår, det kommer att bli fest som aldrig förr. Vad ska ni söta fans göra på nyår? // hugs&kisses elin


peppa

hey there lovers, johan häääär jao..:)

x-mas är över så antar att det får bli ett god jul till alla i efterskott! OMG säger jag bara vad mycke härliga julklappar vi fått, har man rika föräldrar så får man vara beredd på att bli rejält bortskämd!

några av mina smaskiga julklappar:

  • egen plasma tv, 42 tum
  • surround system till både tv och dator
  • 3 st objektiv till kameran, vidvinkel, macro och tele zoom
  • 2 blixtar
  • studio utrustning för fotografering, rubbet.
  • 7000 :- löst sammanlagt

och massa kläder och presentkort dessutom och mycket annat. Var och handlade nyårs kläder igår, blev ett par nya svarta chinos för 1600 tror jag, ett par nya svarta skor för omkring 1300, och en ny svart grå randig tröja med mörkröd mudd som var aningen billigare, endast 1000 kr :)

Härligt! har även vart iväg och fixat massor med alkohol till både mig och några kompisar. Ska även ha på lager så jag inte behöver tänka så mycket på det dom kommande festerna. Köpte 3 flak stark cider 7.0%. 6 pack vodka Jenzin 700ml/flaska. Och 4 flak öl, heineken 5.2!

Så nu chillar vi brett och peppar inför nyår! Party som fan, börjar med lite förfest hos (?) inte riktigt bestämt. Sedan vidare på fest hos *****, bada jacuzzi och festa för våra liv! Sen ut på 12 slaget och träffa alla härliga människor och sedan efterfest :) blir riktigt nice! Vad ska ni göra då? Medelåldern här är väl, 13 haha. Ni får väl sitta hemma med era päron och dricka julmust och smälla några raketer..;) well, have fun! OCH gott nytt år!




galet kul

I går var vi på fjortis kronan, men vi är ju fjortisar! Först va vi och shoppade och senare på kvällen så bestämde vi oss för att dricka. Och sen drog vi till kronan! Bara 2 timmar men fy fan vilken kväll. Så jävla kul. Ni tråkmånsar som sitter hemma FUC* you, you all love us! Här är lite sköna och snygga bilder på oss!



Karin och mrs Elin


Elin, Simon, Karin, Johan och Malin.



Vi igen, inte lite fulla

 Oheeey




PUSS




Update

Hey lovers, johan här! Shit vad ni har saknat mig :* fast ag har inte saknat er eftersom ni tillhör den lägre klassen om man säger. iaf en stor del av er...:) men men nu ska jag över till Elin och planra inför fredagen. Vi ska hyra lokal och ha en fet fest och nu tänker ni bara "ååh tänk om jag fick festa med dom". Well tar ni er hit så är det klart ni får komma, festa med galna fans är ju fett liksom. Synd bara att ni inte vet vart vi bor men ni kommer säkert på nåt!

Vi ska ha långbord först med mat o dricka, och självklart bra musik. Temat är jul och därför är det sen dags för det galna fylle juklapps spelet. Hur nice som helst och sen är det party som fan! Härligt nu med snö också, we love snow. Och dessutom ska vi på Arvika festivalen till sommaren jag och elin! Det ni, då har jag även fyllt 18 så det blir nice.

Och ni sitter säkert fortfarande och undrar vilket land vi reste till för några veckor sen.. am I right? Såklart ni gör liksom, vi var iaf i danmark på Scandic hotel, och det var riktigt nice och ni ska få några bilder här under..!

16 års gräns på sprit o cigg, underbart! Checkade in på hotellet, packade upp, sen iväg o köpte lite gott o bandat!







Förfest på hotellrummet :)





Sen ut på nattklubb all night long




Dag 2 har jag nästan inga bilder från, men förfest på hotellet, röka inomhus, bli full, ut på nattklubb igen!




Hej bloggen!

Hej bloggen och alla johan och elin lovers! Nu sitter vi jag och karin färdig sminkade! Vi ska snart på fest och älskar brunkräm! Eller fest och fest, vi ska köpa vin, hyra film och dra till elin och sen ska vi på en sketa stor fest i lidköping! Vi sitter nu här och tittar på lite filmer som vi gillar, här är ett bra tips till er där ute.


http://www.cakefarter.com/




Här får ni en bild på oss färdig sminkade ladies!

Puss alla lovers


RSS 2.0