.




Nu blir det Halloween party som fan, fett asså! Emma är här med mig och nu ska vi över till Elin en sväng och jag har precis färgat klart håret så nu är jag helblond..:D Ha en nice kväll


Snyggve

Hey lovers, nu har jag förgat klart håret. Och resultatet..?
Jaa det får ni se imorn eftermiddag, ska nämligen färga håret en gång till då för att få det krit vitt, tjao



Rakad

Tänkte bara visa er att raggarsträngen är nu helt borta..:( Men men min mage är fortfarande lika sexig om inte sexigare faktiskt..?! Ska nog fortsätta raka raggarsträngen precis som ni sa i alla 60 kommentarerna på förra inlägget om min mage haha pussss

Kolla bebis magen..:D


Yee

Hey lovers, Johan här igen. Nu är jag hemma en snabbis igen men ska snart vidare. Loggade in på min och Elins BDB en snabbis nyss och fick se detta, haha jaa alla vill såklart vara vän med oss. Och bara för att vi är så sjukt snälla så accar vi alla vän förfrågningar..;)




666

Hey lovers, tänkte vara lite snäll och slänga upp ett inlägg medan jag ändå har tid. Ska strax övningsköra till **********. Efter det ska jag hälsa på min morfar på sjukhuset. Sedan vidare hem och färga håret och sen hämta min sprit till imorn. Fullpackad dag, och jag måste bara langa denna bilden. Hade jag vart emo nu hade jag blivit sten kåt. Hahaha fy fan va barnslig man har varit asså..!

666 meddelanen, huh..?


Hel blond

Hey lovers, Johan här som skriver. Nu är ja hemma igen från Elin och chillar med musik. Ska strax käka lite och se på film. Vet ni vilken..? Haha klart ni inte gör, men ni vill veta jaaaa för filmen jag ska se är min favorit film och den är helt enkelt bara så jävla bra. Den skulle fått en Hiss idag men den är lite för gammal för det tyvärr. Vi är nämligen på topp like all the time..? här på bloggen.

Hur som helst, imorn ska jag bli hel blond. Sägs om det då? Jag hoppas det blir snyggt, men hallå det är mitt hår vi snackar om så det är klart att det kommer bli perfekt. Tanken med att bli hel blond är för att jag efter det bara behöver färga utväxten och då blir inte topparna slitna och jag får ännu finare hår. Hur bra som helst men nu ska jag dra..



Fika

Hey alla johan och elin lovers, idag har vi vart i stan med några polare. Vi fikade och gick lite på stan o så och hade det hur mysigt som helst. Var även några fans som kom fram och ville ta bilder, men tror att dom var lite oseriösa elr hur..;) Hur som helst så ska jag (johan) dra hem nu och chilla så vi höres senare..:)

Fika..:D



Elin i stan..:)



Elin..;)



Johan i bilen..;)


Hiss..? Diss..?




Diss..!


Idag dissar vi Lady Gaga sten hårt..!
Vart är den coola, snygga nyskapande bruden vi hörde och såg på TV i vintras..?
Hennes låtar är så uttjatade så det går fan inte att lyssna på dom längre. Dom är till och med så uttjatade så dom har blivit ritkigt dåliga. Ska hon inte komma med något nytt snart..?
NEJ, istället för att fortsätta vara den brud vi verkligen såg upp till för bara några månader sen så har hon blivit en riktig jävla attention whore. Hon påstår sig själv vara en shemale och visar upp sig i tajta kläder där man tydligt ser formen av en k*k. Men det konstiga är att i vintras syntes det ingen k*k i hennes tajta kläder utan den har kommit dit nyss. Och det som är ännu mer konstigt är att man föds som en shemale så om hon nu är det som hon påstår, varför syntes inte det i vintras? Jo, hon har tappat all fantasi och kan inte skriva nya låtar, så hon måste få publicitet genom detta istället. Sorgligt..

Vart är k*ken på denna bilden..?






Fake pälsmössa

Billig sleten skit, ska man köpa en pälsmössa ska man inte köpa en billig fake päls på butiker som H&M, Carlings osv osv för 300 kr, ska man ha äkta päls för uppåt 5000 kr. Då är det Hiss! Elin har köpt en äkta pälsmössa och det ska jag snart också göra så fort jag hittar en snygg. Usch det är så sjukt fult med alla små fjortisar som tror att dom hänger på i Modet, men dåköper dom kläder på ex H&M, Carlings, Gina Tricot osv. En stor fet diss till er!




Tråkiga slas hasar

En till stor fet DISS går till alla ,ungdomar som vuxna, som sitter framför datan 24/7 och spelar, bloggar, BDB, film osv. Det är helt okej att sitta framför datan några timmar om dagen men då ska man ut och roa sig minst dubbelt så mycket! Ett gott liv består av utmaningar, äventyr och spontana saker som man bara kommer på och drar iväg och bara gör liksom. Man ska aldrig tänka efter, okej kanske på pengar, men annars ska man bara göra allt man kommer på. Helst nya saker varje dag, eller några dagar i veckan..! Nu blev detta mer en Hiss, men dissen går till alla slas hasar till tråkiga ungdomar som fördriver sin fritid hemma, som aldrig festar, aldrig är med vänner förutom ibland. Nej ush jag kan inte fatta att ni orkar vara så tråkiga, ni fattar inte hur mycket ni missar..!




Hiss..!

Idag blir det endast en hiss, och den går till alla party människor som älskar utmaningar och äventyr och alltid är på gång med nya projekt och resor även om det bara är till grann staden! Två bra exempel på dessa männskor är jag och Elin, vi känner oss manade för nya saker varje dag som natt och vi försöker alltid att hitta på roliga saker. Detta leder till det goda i livet. Så hiss till alla er som känner er träffade av detta! Och kom ihåg "party människor" är INTE små fjortisfulla fjortisar och emos!




Poker face (screamo)

Hey alla lovers, måste bara visa er denna parodin på låten Poker Face med Lady GaGa. Haha dom var ute efter skratt, och det kan jag lova att dom fick haha vi hissar låten som fan och det är inte många vi hissar eftersom det inte finns många som är bättre än oss eller ligger på samma nivå men denna asså, haha helt klart bäst just nu! Ni måste lyssna..!



Försmak inför Halloween

Hey alla lovers, Johan här. Kom precis hem från GBG. Någon som sett mig idag..? ;)

Har iaf införskaffat mig en "halloween dräkt". Nu vill ni alla veta såklart veta vad jag köpt för dräkt men det får ni inte veta förän på Lördag. Här är en försmak iaf så kan ni ju försöka gissa vad det är för dräkt..;)



Silver shampo

Hey alla lovers, johan här i all stress. Ska strax springa till tåget och dra mig till GBG. Vi får höras senare..

Btw, så köpta jag nytt silver shampo igår på "klipparna"
200 :-


Bokat o klart

Hey alla johan och elin lovers. Nu har vi bokat hotellet i *******. Det är ett 4 stjärnigt lyxhotell med eget bad och nattklubb. Fett asså, festa, bada, gymma, gå på stan och ha så jävla kul. Längtar sönder. Resan var otroligt billig och kostade bara 5000 kr/person. Som hittat, då kan vi slösa mer pengar på sprit, nattklubbar, krogar, kläder osv. Gud vad avundsjuka ni blir, synd om er eftersom era tråkiga päron inte vågar släppa iväg er på resor utomlands..:/ haha care liksom..


Chill

Hay alla lovers, bloggade ingenting igår. Sorry för det och jag kan tänka mig hur jobbigt det måste varit för er! Jaja nu är vi tillbaka igen. Igår var vi hemma hos Elin och hade en vanlig och tråkig filmkväll med lite pers. Kan ni tänka er, jag och Elin festade inte igår! Det ni..;)

Inte likt oss alls, men jaja nu har vi inte tid för er mer på en stund för nu ska vi snart boka en resa till *******, vi ska på hotell ****** och vi ska åka den 27-29 ********. Fy fan va kul vi ska ha och inte ni, nu blir ni avundsjuka ohja..


Kissies mamma?

Hey alla johan och elin lovers, johan här ofc! VAr i skolan en timme förut sen slutade jag, var bara tvungen att lägga till det för jag vet hur mycket ni bryr er om det eftersom jag är så snygg..;)

Sen har jag suttit och garvat åt denna förfärligt snygga bild på en vacker (?) kvinna med en otroligt snygg solbränna, inte. Hahah, men sen kom jag på. Det måste ju vara Kissies mamma såklart..;D


HAHAHA

Hey igen lovers, måste bara säga snabbt att vad ni än kommenterar så svarar vi inte. Hittils har vi inte svarat på en enda kommentar utav dom 600 kommentarer vi fått. Så ni kan sluta skriva att ni inte "bryr er" om vi svarar för vi svarar inte. Bara så jävla kul att läsa era kommentarer asså haha ni är för sköna. Trotts allt så är det er vi tjänar pengar på..:*

Btw, kanske borde färga utväxten..? Nejsh


Resultat

Hey alla johan och elin lovers, johan här. Elin har blivit kass på att vara social denna veckan men hon pluggar mycket..;)

Och idag har inte heller jag vart så aktiv men det beror på att jag vart ute och övningskört i 2,5 timmar. Sjukt kul! Men det enda jag egentligen ville visa i detta inlägg är resultatet av tatueringen, visserligen är plasten fortf kvar och kortet är taget med mobilen eftersom min system kamera är hemma hos Elin och har vart där sen i lördags. Men aja här är resultatet, och jaa jag vet den är skit snygg..:D


Tatuering

Hey alla johan och elin lovers, johan här. Langar en video som Emma spela in när jag tatuerade mig tidigare idag, jag vet nu vill alla göra en likadan men tyvärr ås måste man vara 18 för att få tatuera sig i princip överallt, inte för att jag är 18 men min syrra känner tatueraren så jag är ett undtantag. Nu blir ni avundsjuka..;)



Done

Hey lovers, johan här. Kom precis hem precis hem från studion, tatueringen är helt färdig nu äntligen, efter 10 månaders väntan hehe. Bilder kommer senare ikväll och även en video.

Fick också en väldigt mycko kommentar att den stjärnan jag tatuerat är en jude stjärna?! Haha, vad får ni läre er i grundskolan egentligen? Den är inte i närheten lik en jude stjärna, en jude stjärna ser ut såhär:





Svar på frågor

Hey alla johan och elin lovers, här kommer alla svar på frågorna från frågestunden.

Johan som svarar:



Tror du/ni att du/ni på ngt sätt startade den så kallade ''PJ-stilen''?
Tror? Vi startade inte stilen, vi kom inte på stilen, men vi var med från början och nu är vi Sveriges ända ÄKTA PJs !


johän varför är du såå snygg? (;
För att jag är perfekt? Vet allt om utséende och kläder och friss.


Varför tror ni att ni är bäst?
Tror? Vi är bäst helt enkelt


Jag känner folk som är mkt mer PJ än ni, vad tkr ni om det?
Jag tycker att när du vågar stå för vem du är och inte fråga anonymt så kan du komma tillbaka, dessutom finns det ingen som är mer PJ än oss



Vrf e ni fail?
För att alla andra är ännu mer fail kanske?


Elin hur sminkar du dig ?
foundation först, sedan puder, öggonskugga brun, silver och lite rosa, senan andvänd ögonfransböjare, mascara och sist lite rouge och idomin ;)


E du rassitst ? :)'
Nej Elin är verkligen inte rasist



johan du är sjukt snygg ! :)
vart bor ni ? .
I sverige?


Hur känns det att varje gång jag numera ser du/ni göra reklam för eran jävla blogg så anmäler jag det för spam?
Det känns ingenting, eftersom det aldrig händer någonting. Det enda som händer är att vi får en varning. Och vi har fått runt 30 st varningar men det händer inget mer än så! :D


era missfoster, ni driver bara med "bloggvärlden" , ni får inte ens pengar för detta för ni har inte tillräckligt med besökare. ni försöker bli bättre än kissie och alla dom. ni är nere i botten, era äckliga toffnördar , skaffa riktigt hår ist för löshår och sätt upp håret ist med. e ni blinda eller ? ni ser för jävligt ut , tror att ni är riktigt fina medans ni kan suga min kuk
Antar att frågan i denna text är om vi är blinda? Nej vi ser utomordentligt bra


vf är du homo johan?
För att du vill ha mig ifall jag var det?


när onanerade du senast och va det skönt
Haha onanera? fan va gay, jag RUNKADE sten hårt för några dagar sen och det va fett!
Elin vette fan när hon pulla sist men gissar på några dagar ;)


var har ni fått ert självförtroende ifrån ?
Köpt på eBAY, vi är helt enkelt bättre än alla andra


Varför går du inte till gymmet och tränar din mage johan?
För att det inte behövs, min mage är sexig och perfekt och full med magrutor


Vilken är eran favoritfärg på toffsar?
Svart och rosa


Är ni seriösa? Blir lack på att ni spammar så mycke! Det räcker för fan med att skriva adressen en gång! Å nu tänker ni "ja men vi fick ju dig att kolla på våran blogg" och ja de gjorde ni för jag blir så irriterad å va tvungen att skriva till er att ge fan i att spamma! Dessutom va de första och sista gången jag tittar in här så räkna inte med att ni har vunnit en till läsare! Och ni som skriver kommentarer här och klagar tycker ja kan stå upp för de ni säger och inte va anonyma för de é bara fjortsfasoner!
Ja vi är seriösa, och den onödigt långa förklaringen du skrivit tyder bara på att du är sjukt jävla avundsjuk :)



hur många läsare har ni i genomsnitt på helger?
På helger har vi ca 1500 unika besökare om dagen


har ni någon gång ljugit på eran blogg?
Nej, verkligen inte. Fattilappar som ljuger för att passa in



elin varför röker du när du hostar så mycket?
För att det är coolt att röka?



det finns ingen bild på er när ni står tillsamans varför inte?
Jadu, det finns nog inget svar på den frågan. Har helt enkelt inte blivit så bara. Men det kommer!



hur mycket spenderar ni på allt ni köper per månad?
Ojdu, det tänker jag inte räkna upp här! Men kan säga att det är långt över 1000 kr.



viken är eran favorite smak på vitamin drickorna ? :)
Min är Grape Fruit, eftersom den är godast och är bra mot naglar, hår och hud
Elins är svarta vinbär


Brukar ni kasta frisbee?:P <33
Ja,


hur gamla e ni??
Jag är 17 år
Elin är 16 år


Tja! Elin jag undrar om du tror att ''Negrar ''Kan vara fjortisar :)
Jag ska börja i en skola i malmö .. och är rädd att jag inte kommer få vänner :(

Ringde upp Elin och hon svarade såhär:

Jag har en kompis som är neger som är ganska "fjortis". Ett tips till dig grabben är att inte vara fjortis för det är ganska störande. Om det är kläd stilen du menar är det okej men när det gäller betéendet så man ganska hatad om man är fjortis.



johan varför gick du ifrån emo till en pj?
det måste vara ganska tufft av våga det.
För att emo var så överskattat, och eftersom alla helt plötsligt skulle bli emo så blev det för vanligt. Dessutom måste man byta upp sig ibland. Och emo är sjukt fult även om jag var en av dom få som verkligen var emo!


fick du mera vänner när du bytte stil och förlorade du några vänner när du bytte till stilen? :)
Jag förlorade inga vänner eftersom äkta vänner inte går på utséendet, men visst har jag fått nya vänner eftersom jag började gymnasiet strax efter det.


hur kan ni hålla er hy så fin?

Våran hemliga pormaskbehandling, en speciell hudsalva och andra dyra produkter.

Stör mig

Johan här med en snabbt inlägg

Måste störa mig lite på en av kommentarerna på mitt tatueringsinlägg, Jag SKA FYLLA I DEN, inte GÖRA DEN. Jag har haft den i snart ett år och ska nu FYLLA I DEN. Och ja den är jävligt emo, so? Jag vet att du är avundsjuk :D

OCH, att skriva med W hela tiden i vart enda jävla ord är så jävla ute! Har aldrig ens vart inne? Guud vad det är störande med det, går ju fan inte att läwwsaw vwad niw skwriwer juw! Så sjukt omoget, låter som bebis språk men aja vi är så mycket bättre och mognare än er ändå så ska inte bry mig mer, bara att inse puss

Skor?!"

Hey lovers, johan som skriver. Har fått många frågor om vad PJ killar använder för skor, egentligen är det ju upp till var och en vad dom tycker om men det som är mest inne just nu är Lacoste och Fred Perry. Men det finns många fler snygga märken, det enda jag inte accepterar är "icke märkes skor" och stora vinter skor (kängor) SÅ FULT!

Här kommer mina tre favoriter inom lacoste






Tattoo

Hey alla johan och elin lovers, Johan här. Imorn är det dags för mig att fylla i min tatuering igen, sist gång var i Februari. Lite nervig asså, eftersom jag minns att det gjorde sjukt ont vissa stunder. Men jag står ut såklart, "vill man va fina ska lida pin?" eller hur var det. Hur som helst, tatueraren ska fixa till några linjer. Dessutom är den lite flammig om ni förstår vad jag menar..? Alltså att den skimrar lite. Men självklart går det ju inte att få till en tatuering helt perfekt men förhoppningsvis så blir den lite bättre efter. Emma ska med mig och filma så imorn kväll nån gång kan ni kolla hur det såg ut att bli tatuerad här på bloggen..;)

Ni bara kan inte missa det?!

Hur som helst så ska jag svara på alla frågor från frågestunden nu och svaren kommer upp ikväll någon gång så håll utkik om ni vill veta svaren..;)




Vitamin care

Hey alla johan och elin lovers. Johan här again, måste bara uttrycka min kärlek till Vitamin drickorna! Speciellt Vitamin Care grape fruit. Den är så sjukt go, bra för naglar, hud och hår också! Så bäst, sjukt dyr dock 20 kr, men det spelar inte mig så stor roll. Tänk er själva att köpa en dricka för 20 kr varje dag, ibland två eller tre st på samma dag. Det blir dyrt i längden! Men som många andra inte har så har jag rika föräldrar samtidigt som jag har mycket pengar själv såklart. Helt perfekt. Var dock utan vitamin dricka hela helgen men idag drig jag till hemköp och köpte min efterlängtade vitamin care..<3









Stopp!

Nu går det inte längre att skicka bilder till oss. Now it's too late, sorry vet att det gör ont men ni skulle addat i tid så alla ni som skickat på mailen idag har vi tagit bort och accar inga bilder på msn..:)

Efterlängtade reklam bilder

Hey alla lovers, här kommer några av bilderna som folk skickat. Tog inte med alla eftersom många var jobbiga stalkers och överdrivna fans..




zenibooii @ BDB



www.gc-lan.se
www.myspace.comSNESTRÄCKdjxerozmusic
DjXeroz @ BDB




Wlindahl @ bdb




vildd @ BDB





vifyraa.blogg.se




waaxbooy @ bdb




tttheaafagerlund.blogg.se
tttheaa @ BDB





ttiephenrikzzon @ bdb





Slaschen @ BDB




Min personliga favorit, finns det nån som är mer oseriös? haha
youeffingsuck.blogspot.com




philipfagerberg @ bdb




LjungDuVET @ BDB




xD ?
linabohlstrom@BDB




k-k-kungen @ BDB




Jockeekung @ BDB




jemuubooii @ BDB




Hanna hhannadror.blogg.se
idassoetnos@BDB





Feliiks @ BDB




diamantsplitter.blogspot.com





Danniiibooi @ BDB




cc-magnusson @ BDB




bondebooii @ BDB




BMX-Gabbe @ BDB





jjjesss-e-KKung @ BDB




baraamandas @ BDB




addamstyle @ BDB






Och till sist en kille (tror jag) som böna och bad om att få komma med på bloggen. Med andra ord en jobbig stalker och bara för att han var så ful så hänger vi ut honom ist för att göra reklam :*




Det var alla, denna chansen kommer aldrig igen så skyll er själva ni som inte skicka in bilder. Inte vårat problem, vi behöver nämligen ingen reklam för vi är redan kända.

Måste också säga att alla bloggar vi gjort reklam för här ovanför var sjukt tråkiga och vanliga men fick vara snäll och gjorde reklam ändå så dom kanske kan få en kommentar..?

Fråga vad du vill..


Vitamin brist

Hey alla johan och elin lovers, Johan här. Idag har vart en sjukt seg Söndag och därför en kass update, men ni överlever? Ja klart ni gör, alla älskar oss så.

Från det ena till det andra, när jag vakna i morse kom jag med en gång på att jag inte druckit nån vitamin dricka varken igår eller idag. Hallå?! Vad har hänt med mig liksom, så nu mår jag inge vidare. Om vitamin drickorna ska hjälpa måste jag dricka minst en varje dag och inte slarva, nej nu har jag lite ångest över det. Jaja får väl dricka 3 st imorn istället, inget mig emot iaf!




OBS; Sista dagen idag att adda våran msn och skicka över bild för er som vill öka era läsare på bloggen eller bevakare på BDB. Har fått in hur många som helst, men bara accepterat ett 20-tal ungefär eftersom resten var jobbiga stalkers. Jaja men det är fortfarande öppet för alla att adda, och vi kommer lägga upp allas bilder här på bloggen imorn med BDB och/eller blogg namn brevid. Undantag jobbiga stalkers ofc. Ta chansen nu för en kommer aldrig igen!

[email protected]

Pjuh

Hey lovers, nu är jag hemma igen. Tog en 30 minutare i "solen" haha så nu är jag brunare och finare än er blekisar igen. Gud va skönt, Kissie har SÅ rätt, blekisar är så fula och så ute! Men jag är iaf jätte brun och fräsh nu. Och nu ska jag göra min berömda pormask behandling och nu undrar alla: Hur gör man det?. Det ska jag inte berätta för er för jag förtjänar det mer än er, har knappt några porer men ska ta bort dom som är och det kan man göra på tuuuusen olika sätt men jag har det ultimata knepet som jag inte tänker tala om för er, åh stackars er men jaja lite privat liv måste man få ha ni vet. Men nu ska jag göra mig i ordning..

Min älskade klocka ser ännu dyrare och vitare ut på min fina bruna handled


Soloteket

Hey lovers, Johan här och nu är det dags att dra till soloteket igen och bli ännu brunare. Ikväll ska jag hem till Elin med lite folk och käka tacos. Nice, och vet ni vad. Vi ska inte festa idag tro det eller ej men Elin och Johan ska ha en alkohol fri helg och bara chilla. Det ni..;)

?



Hey alla johan och elin lovers, Johan här. Jaaaa, många som vill veta hur jag fixar mitt hår och vad jag använder för produkter och jag har faktiskt tänkt att skriva lite om det här och visa bilder. Men bara på mina produkter för jag vill ju inte att alla ska ha exakt samma friss som mig. Men ja det vill ju ni men ni får överleva helt enkelt.





Först duschar jag såklart! Sedan blåser jag håret med en liten enkel men dyr hårtork..






Sedan startar jag plattången, efter det sprayar jag hela håret med värme skydd. Dyr och bra





Sedan plattar jag håret med min dyra plattång




Och till sist i med vaxet, använder d:fi, vision och sedan dax vax och avslutar med hårspray från Osis+



Remix?



Det har ryktats om att någon gjort eller ska göra en remix om våran blogg och lägga in på youtube.Om någon ser nåt eller hört nåt så kommentera med en gång, vi vill väldigt gärna höra eftersom det är sjukt kul när folk gör narr av oss..!


FRÅGA ANYTHING!

Adda oss på msn [email protected] och fråga vad du vill! Det är jag Elin som är inne på msn.



Soloteket

Hey alla johan och elin lovers, nu drar jag och elin iväg till soloteket och blir bruna och fina igen! Blir min sista solning nu på några veckor eftersom jag ska fylla i min tatuering nästa vecka, det ni. Och jag måste erkänna att jag håller med Kissie att det är sjukt fult och ute med bleka människor! jaja vi hörs senare..;)

Ingen bild?! Ni dör jag vet

Msn



Nu har vi fixat så ni kan skicka bilderna över MSN istället för att bifoga i mail eftersom många haft svårt med det..? Så nu kan ni adda
[email protected]

Och skicka bilderna där över, mycket enklare. Vi accar alla, så snälla har vi blivit..;)
Blockar dock alla stalkers osv

Till er som inte fattar ett ord av detta inlägg, kolla lite längre ner på bloggen..

Älskad av alla













Kändis?




Nu laddar vi! Vill ni synas på bloggen? Vill ni få en bild på er publicerad med blogg/BDB namn brevid och en kommentar från oss? Klart ni vill, maila en bild på dig själv till:
[email protected]

Vi kommer att publicera ALLAS bilder! Ja ni hörde rätt, vi kommer att publicera alla bilder som vi får in. Så ta chansen, du behöver inte vara PJ. Du kan ha vilken stil som helst, se ut hur som helst det enda som räknas är att det är en bild på dig och om du har blogg eller BDB och vill göra reklam för den så skickar du med namnet så länkar vi dit, glöm inte ditt namn. Så ta chansen nu, vi har ca 1000 besökare varje dag så detta kan ni bara inte missa. Så sätt igång och maila bild på er själva.. :)

Emo bilderna är här!

Hey lovers, här kommer dom efterlängtade bilderna på mig när jag var emo. Enjoy bitches, för jag var jävligt snygg när jag var emo och jag var seriöst den enda äkta! :)


Kommer bilderna snart?

Hey alla johan och elin lovers. Johan här, vill ni se emo bilderna nu? Haha klart ni vill, du fråga liksom hallå. Men ni får vänta en stund, bilderna kommer senare ikväll så kom tillbaka sen för att se bilder på mig från min emo period..;)

Äkta PJ vänner

Cha cha alla johan och elin lovers, jag sitter här med Elin, daniel och natalie. Langar en bild på natalie och en på mig för jag är så snygg. Och bara så ni vet, Natalie är nästan en äkta PJ hon med kan jag lova. Hon når ju såklart inte upp till min och Elins level men hon e bra mycket närmare än er.. :)




EMO?! JOHAN?!

Hey alla Johan och Elin lovers, Johan här igen. Sitter och pluggar och väntar på Elin och Daniel.

Och jag kom på en trevlig sak när jag tittade egenom min gamla bilder. Jag har ju varit Emo en gång i tiden, när jag gick i nian. Tro det eller ej men det har jag! Och jag var fett snygg som emo, och seriöst jag var den enda riktiga emo'n. Jag hade stil, snyggt hår! Jag var helt enkelt den klassiska emo'n, och inte som alla andra var då. Små fjortis emos som sprang runt i Göteborg på "emot trappan" och hade helt wicked humor och skar mig. Veekligen inte, jag var raka motsatsen, jag var precis som jag är nu bara det att jag hade en helt annan stil. Nu hatar jag emo stilen som fan, så sjukt jävla fult men jag ångrar inte en dag av min egna emo-period! Det är liksom en fas i livet som man helt enkelt måste gå egenom, livet är kort och därför måste vi försöka hinna med och prova alla saker som finns liksom!

Tänkte dela med mig av några av mina gamla emo bilder imorn, så glöm inte att komma tillbaka imorn för att se dom.. ;) men vill att ni tycker till först.

Kommentera ett JA om ni vill att jag lägger upp bilderna
Kommentera ett NEJ om ni vill att jag skiter i det

Här kommer iaf dom bilderna jag har tänkt att visa upp imorn








Hetast





Hey lovers, Johan här, tänkte visa världens genom tidernas absolut hetaste och sexigaste video som får alla killar att sätta benen i kors, annars måste ni fan vara bögar. Låten Buttons med Pussycat Dolls, jag säger bara en sak: DAMN



En äkta PJ

Hey igen alla johan och elin lovers. Nu ska Johäään titta på film, vilken? Det har jag inte bestämt mig för än, men vill bli trött och somna fort så jag får gå upp imorn och prova mitt nya shampo <3 Jaja ni får ha det så bra, jag kommer såklart att ha det bättre än er men lite snäll får jag väl vara någon gång ibland. Langar en ny, helt perfekt bild på mig.. ;)

En äkta PJ



Mitt dyra shampo & balsam





Hey lovers, Johan här. Som ni säkert märkt så har inte jag och Elin bloggat "ihop" så mycket dom senaste dagarna men båda har vart upptagna på olika håll. Pluggat idag, det ni. Det borde ni prova!

Men sån här tråkig skit vill ni inte höra om så jag går över till dagens bästa. Har fått hem mitt svindyra shampo och balsam idag, sjukt glad. Vilket märke? Elite såklart, sjukt bra shampo och balsam som verkligen vårdar håret så nu kommer det glänsa som f*n och vara mjukt och inget slitet alls. En riktig PJ har inte sönder blonderat hår som e slitet ända in till hårbotten! Nej nej, usch det är så hemskt. Bara fattig lappar som har det så, som inte har råd med bättre grejer som vårdar som detta




Men eftersom flaskorna är så sjukt små så köpte jag ett kit med två av varje, detta gick på 650 kr. Inte så jätte farligt ändå för ett shampo som håller en sån standard! Jag verkligen känner hur avundsjuka ni blir nu som vill ha sånt shampo och balsam till era sönder färgade hår, men då får ni väl se till att bli kända som oss och tjäna pengar! Haha eller inte, ni kommer aldrig komma ikapp oss hur mycket ni än försöker så puss.. ;)






Långsamma dagar....

Hej alla Johan och Elin lövers! Det har verkligen varit världens längsta dag i dag! Hur mycket läxor som helst, men är man smart så är man. Läste mitt horoskop idag och det stod att med lite kreativitet så kommer jag upp på spåret igen. Så därför har jag gjort kycklinggratäng, läxor och snart ska jag ut och promenera. En sak ni måste veta det är att jag bara är hälsosam efter jag har festat järnet, som i helgen. En helg med fest= en veckas promenader! Thats life! Men ialla fall jag är väldigt trött, och nu när jag kikade lite på bloggen så trodde jag att det stod DAMMSUGARKUKEN! Härregud jag måste bli knäpp;) haha but you love me still;)




.





Vi har fått en väldigt massa kommentarer om jag och johan är tillsammans. Det är vi verkligen inte, vi har varit vänner sedan blöjan. Så nu vet ni det alla lövers. Nu ska Elin gå ut och gå och rensa hjärnan lite! PÖÖÖÖSSS




Politik

Hej alla snygga människor! Jag kom precis hem från en hård dag i skolan. Vi hade prov på politik idag och det gick ganska bra! Nu återstår bara 4 prov sedan är det höstlov. Så underbart! I helgen var vi ju på fest men jag fick gå hem kl 12 på natten för jag var lite för full. Men vilken otroligt kul kväll det var! Jaja , i morgon ska jag till stan och shoppa (som vanligt). I just love to shop! mat också! Haha sug på den alla fuckers --1-- puss på er mina skönheter.


Åhh jag menar ju såklart denna skönheten!

ute eller inne?



Låten Sexy bitch - David Guetta är sjukt inne just nu! Bästa låten på fester, på natt club, och i stort sett överallt. Har du inte hört låten? Ja i så fall är du jävligt efter, jag säger som rix morgon zoo: Allt David Guetta tar i blir till guld. Så klockrent, han vet precis hur vi vill ha det! Och gillar du inte låten? Lär dig tycka om den, ska man vara "inne" ska man lyssna på denna låten, så är det bara. Och snälla som vi är här ibland så langar vi musik videon till dom personerna som inte hört låten, dom sk Uteblivna personerna, en hjälp på traven att hinna ikapp igen så varsågod.




Dyrt och onödigt

Hey alla johan och elin lovers. Johan här, sorry för våran kassa uppdate. Men har vart upptagna i helgen med party och annat så har inte riktigt haft tid. Men men, så är det när man har ett liv utanför bloggen också som Kissie inte har. Har köpt en ny skrivare/scanner/kopiator till datan nu för ca 5000 kr. Den är sjukt bra, speciellt grafiken! Langar två tråkiga bilder här också, eftersom ni nu är fett intresserade av hur den ser ut så ni kan påpeka att "nej den är inte alls så dyr" men haja läget bitches, jag är rik så jag har råd med dyra prylar, jag köper ingen billig skit osm ni. Ni är bara sååå avundsjuka, och det får ni vara för alla vill ju liksom vara som oss ohja! Men nu ska jag käka så nu har jag inte tid med er mer





Video blogg från stan





Hey alla Johan och Elin lovers
. Igår var vi i stan och festade, galna fester och krogen såklart. Här kommer en videoblogg på Elin från kvällen.



Ny bild på sexig mage

Hey lovers, här kommer den efterlängtade bilden på hela mig mage.

Guuuuud vad jag är sexig *dregel*

Fredags adventure

Hey alla Johan och elin lovers. Nu sitter jag och här vid datan lite snabbt för att blogga, fick ta en kort brejk från allt iordning fixande. Snart blir vi hämtade, sen bär det av till donken och efter det ner till stan. Vilken stad? Well u will never know. Jag vet det är synd om er men lite privat liv måste vi få ha liksom. Om en stund kommer en sexig bil på min (Johans) mage igen. Är nydushad med så håret kommer inte vara jätte perfekt men det finns det ingen som kan ha efter en dusch. Bye så länge

Vitanmin drickorna för dom rika <3


Guess or ?

Hej alla Johan och elin lovers. Det är många som har frågat vart jag har köpt min klocka och vad det är för märke. Nu är det så att jag inte tänker berätta vart jag har köpt den, för då kommer ni att leta ihjäl er. Och det vill jag ju inte... Men i alla fall, det är en Guess klocka och ja den var dyr! Men här får ni några bilder på mig äkta kärlek, lämnar den inte för någon! Den är som en pojkvän, jag lovar en klocka är ens allt!






My baby!




Omg, two babes!



Ute eller Inne?



Vi bestämmer


Marilyn Manson - Running to the edge of the world.
Världens nuvarande bästa låt helt klart. Både texten och soundet är så sjukt bra vilket gör att Marilyn Manson är officiellt "inne". Speciellt i PJ världen, en äkta PJ lyssnar på Marilyn Manson eller som han egentligen heter Brian Hugh Warner. Några album han gjort:

The high end of low --> Senaste från Marilyn Manson, också det bästa!

Eat me, Drink me --> Albumet som tog honom till en ny nivå där han nådde alla Emo's. Usch.

Lest we forget --> Ett så kallat The best of album. Alla Mansons största hits samlade.

Golden age of grotesque --> Dom "skräck films" inspirerade låtarna finns samlade här.

Holy wood --> Marilyn Manson's mest hårda, tyngsta och aggressiva låtar

The last tour on earth
--> Blandade låtar med olika mening

Mechanical animals --> Ganska lik albumet ovan, med en liten touch av elektro

Antichrist superstar --> Djupa låtar med mycket annorlunda mening, som djävulen och antikrist.

Smells lika children --> Ganska rassitiska låtar, här visar han också att han är för barnporr.

Portrait of an american family --> En av dom första albumen, dom flesta låtarna finns utspridda på hans andra album

Sedan har han gjort många singlar och covers och även några under album. Han är dessutom den enda snygga personen som har "mörkare" stil. Bland alla Emo's, Gothare, Punkare, Hårdrockare, Svart rockare osv osv så är Marilyn Manson den allra snyggaste och ingen kan "reach his level" förutom jag och Elin då, vi är på samma nivå med en annan stil som är lika snygg om inte snyggare. Manson är alltså officiellt inne nu. Så börja bombardera era spellistor på spotify med Manson låtar! Kolla också hans officiella hemsida HÄR.










Utan toffsar!?

Hey alla Johan och Elin lovers. Johan här. Sorry för våran kassa uppdate igår och idag men det beror på att jag har varit borta och Elin har pluggat. Så är det! Men jag tänkte bara meddela att jag provat en dag utan toffsar på benen idag och shit va ful jag kände mig! Inte för att jag var det eftersom jag passar i allt men jag kände mig inte bekväm. Inte konstigt att alla har så kasst självförtroende, ni har ju inga toffsar! Well det är helt och hållet upp till er, ni har bestämt er för att tycka att det är skit fult men jag vet att ni bara är avundsjuka. Det är därför ni klagar så mycket, ni är avundsjuka och är osäkra i er själva. Sen vågar ni inte används toffsar för ni är skit skraja att bli misshandlade eller mobbade och kanske förlora era vänner men vafan alla ska få se ut som dom vill! Men jag bryr mig inte jag står för det jag är, en PJ. En riktig PJ till skillnad från alla andra. Jag och Elin, dom enda äkta. Äkta vara ohja. Så synd om er andra, men men nu ska jag dra. Har inte tid att sitta här och underhålla er hela dagen ni vet

SÅ FEL! SÅ FULT!


Haha patetiskt!

Till och med jag blir besviken på ungdomarna idag! 15 åringar och neråt idag är på väg att bli världens dummaste ungdomar! Ni förstår verkligen ingenting, ni kommer inte att få jobb ingenting om ni inte lyfter på arslena och lägger lite energi på skolan. Jag blir så fruktansvärt förbannad på ungdomar idag som sitter och hänger på ex toget på skoltid. Som röker och ropar elaka ord för att få uppmärksamhet! Vi Svenskar betalar nämligen något som heter skatt om ni vet vad det är? Av dom skattepengarna går flera miljarder till skolan för att ungdomar idag ska lära sig saker och bli smarta. Men dagens ungdomar är så jävla lata och skiter i detta och tror att skolan är något som är gratis. Men det är det fan inte! När man blir vuxen och får jobb så betalar man skatt och det är pay back för skolkostnaderna. Så tänk efter när ni går till skolan. Ska man skita i att lägga energi på skolan och skolka och få ett skitjobb? Då får man ju betala tillbaka i onödan? Att jag tar upp det här är efter en komentar vi fick in för en liten stund sedan! En pojke på 12 år skriver att det inte finns en enda everestjacka som kostar över 1500kr. Till dig som verkligen inte har någon kunskap tycker jag att du ska gå in på närmsta sportaffär och leta upp den dyraste everestjacka du hittar! Snälla lilla vännen du kommer visserligen inte att få någon framgångsrik framtid om du inte tar tag i ditt liv! Men för er som kämpar i skolan så vill jag verkligen ge er beröm. Och ni ska veta att ni kommer att lyckas bättre än alla pack som sitter och hänger på toget en förmiddag kl 12 och röker. Tack för att jag fick prata ut, ursäktar för alla svordomar, men sådant här gör mig verkligen pisst of!



Älskar verkligen att shoppa...

Ännu en dag med shopping. Åhh jag bara älskar att handla kläder, speciellt dyra kläder! Tack för att ni läser våran blogg, vi får ju pengar! Hahaha, har fått lite komentarer om att mina kläder inte är dyra, nu är det så att jag köper det jag tycker är snyggt, även om det är skit dyrt, fast det måste vara över hundralappen, annars godkäns det ej! Jaja, ni får fan tycka vad ni vill, jag älskar att shoppa, och mig själv såklart;) är man snygg så har man råd. Jag köpte ett par stövlar ( gummistövlar ), tycker det är så fruktansvärt fult, men detta var ett undantag. DOM ÄR JU SÅ SNYGGA! (Y)

Kappa Flippa K ( 4000kr )




Halsband 2 stycken Flippa K ( 999kr och 700kr )




Stövlar ( 2100kr )



Köpte på rean men den gick inte att motstå. What a shame ( 499kr )

Men den är otroligt söt, älskar den redan!


En kommentar.

Fick en kommentar som gjorde mig jävligt arg alldeles nyss. Vi accar alla kommentarer med nöje men denna kommentaren får mig att skrika ilska. Från en P12 :

och till sist: Varför en google bild på klockan??
vrf kunde du inte ta en bild me tex din mobil på den med? ..kanske ska använda hjärnan lite ... jag är 12 år och jag ser rakt igenom dig.

För det första har jag tagit bilden helt själv! Den är inte redigerad eller något så egentligen borde jag ta kommentaren som en komplimang eftersom den uppenbarligen är jävligt fin eftersom folk tror a´tt jag tagit den från google. Ni kan leta över hela jävla internet, ni kommer inte hitta bilden. Förutom här och på min andra BDB som heter: ochjohaan. Där kan ni kolla bild info och där står det att bilden är tagen med Canon Eos 1000 D. Alltså min system kamera.


För det andra, bara för att du är fattig och inte har råd med en dyr bra kamera och måste ta alla dina kort med en jävla mobil kamera så betyder inte det att jag gör det.


För det tredje, bilden är mindre än dom andra ja och därför kanske in tror att den är från google men det beror på att den är liggande och inte stående. Stående bilder är smalare och högre och passar därför bättre in på bloggen medans liggande bilder blir mindre för om jag skulle ha dom lika stora som dom stående bilderna skulle den hamna långt utanför bloggens yta.

Svar på tal din idiot, tänk innan du bedömmer! puss



Snygg mage!

Hey alla Johan och Elin lovers. Johan här, sitter och dunkar gammal hederliga Hits for kids låtar. Dom är fan feta! Snart ska jag städa och sen ska jag plugga. En rolig dag? Nej det kan jag inte påstå men som tur är har jag med mig mitt underbara utséende. Och min sjukt snygga mage som blev fotad idag i skolan. Jag vet att alla vill ha min fina, bruna, platta mage med magrutor. Tänk alla kraftiga som sitter och nästan lipar för dom vill ha min mage, jag säger bara stackars er ni kommer aldrig få lika snygg mage. Är inte taskig nu, jag säger bara sanningen. Gud jag är verkligen perfekt, snyggaste håret, snyggaste kroppen, snyggaste kläderna, dyraste kläderna. Samtidigt som jag är rik. Ja jag är helt perfekt, jag är den som alla killar vill vara. Känns fett bra..






Finn 5 fel

 

 

Hey lovers, Johan här. Kom precis hem från skolan och ska plugga nu, för jag ska ha bra betyg så jag får ett bra jobb och tjänar massor av pengar. Fast jag är ju redan rik men jag ska bli rikare och kändare så medans ni letar efter 5 fel så ska jag skaffa mig en framtid.


Club Kronan

Hey alla Johan och Elin lovers, Johan här. Nu är det måndag igen och en ny underbar vecka på våran sjukt underbara blogg som ni följer varje dag! Nu har vimmelbilderna från Club Kronan kommit som jag och Elin var på i Fredags. Riktigt nice kväll men massa trevligt folk. För festen hos Simon var helt klart bäst också! Och som ni ser så är min friss inte okej alls på bilden men jag var full, varm och vild så den får faktiskt vara halvsnygg. Men idag är den helt perfekt, i love my hair. Jag är så perfekt. Jaja jag vet att ni är avundsjuka allihopa men tänk på att om alla var lika snygga som mig och Elin, då hade världen varit fett tråkig. Hur som helst, nu ska jag ut och röka.



Snygga jackor/tröjor

Höstens mode jackor och tröjor strömmar in. Och dom dyra är såklart snyggast, men finns vissa budget kläder som är sjukt snygga med!




ute eller Inne?






Coca cola är så ute. Kommer ihåg när nästan alla drack coca cola. Men nu är vitamin drinkarna inne istället. Både bra för kroppen och hälsan. Som exempel Kissie, hon är ju platsad i ute listan, seriöst coca cola? Därför hon har så mycker finnar och plitor i fejset! USCH. Men alla har ju såklart inte råd att köpa vitamin dricka varje dag som vi har eftersom den är dyr men det är era problem, ni får väl fortsätta dricka ohälsosam cola och få acne.

Solarium

Hey alla Johan och Elin lovers. Tänkte bara visa er en video här under, för att få maximal effekt av videon så skruva upp volymen rätt högt. Själva hoppade vi till som F*N. Videon är egentligen till för att visa att det är farligt att sola men om man inte gör det allt för ofta så gör det inte ett skit så länge man inte smörjer in sig med någon form av hud kräm, absolut ingenting varken före eller efter! Jaja men kom igen nu alla pussys och skruva upp volymen och njut av videon och ni som redan sett den håller käften!




Elins inköp

Här är mina bilder från shoppingturen! En skjorta, en t-shirt, en väska , ny mössa (den andra gick sönder) , stövlar (3000 kr), lite nytt smink. Kanske inte var så mycket nu när jag tänker efter, men ska shoppa på fredag igen;). Så då får ni längta dit alla lovers! Btw blev ju rätt full igår, fick nog i mig lite för mycket. Stackars vackra mig:(. Men jag är snygg endå, och nu är man bakfull som fan, fast det blir party idag med (fast utan alkohol). kraaaaaaaaaaaam på er snyggosar men vi är snyggast.

Powder


Stövlar (love them)


Mina snygga kläder, säger ej vart dom är köpta.

Mina inköp

Hey lovers. Här är mina dyra fina kläder som jag köpte i Torsdags, och jag vet dom är asnice! Bara ni inte härmar mig nu för det vet jag att ni så sjukt gärna vill men palla liksom jag vet att jag har bra smak!


G-star tröja
800 :-
Affär: ?




Stickad Cardigan
300 :-
Affär: ?




Everest jacka
2100 :-
Affär: ?





Facit klocka
1500 :-
Affär: ?


utgång.

Hej alla johan och elin lövers. I dag har ´jag varit i skolan, och sedan har jag shoppat, lägger in bilder i morgon vad jag köpte. En sak jag köpte var iaf 8 cider, 4 till mig och 4 till johan. Snart blir jag och johan upphämtade och ska på fest sen blir det party party;). Puss på er alla avisar


Hata BDB

Hey lovers och god morgon. Gick upp klockan 8 idag helt i onödan eftersom jag efter en stund får ett sms om att vi har inställd svenska. Så idag börjar jag 10:55! Aja och nyss när jag skulel logga in på bilddagboken så gick inte det. Provade flera gånger men det gick inte så jag kollade mina mail och där stog det att mitt konto blivit raderat. Haha jaja jag bryr mig inte, har två konton till så IN YOUR ASS.



RSS 2.0