Hiss..? Diss..?




Diss..!


Idag dissar vi Lady Gaga sten hårt..!
Vart är den coola, snygga nyskapande bruden vi hörde och såg på TV i vintras..?
Hennes låtar är så uttjatade så det går fan inte att lyssna på dom längre. Dom är till och med så uttjatade så dom har blivit ritkigt dåliga. Ska hon inte komma med något nytt snart..?
NEJ, istället för att fortsätta vara den brud vi verkligen såg upp till för bara några månader sen så har hon blivit en riktig jävla attention whore. Hon påstår sig själv vara en shemale och visar upp sig i tajta kläder där man tydligt ser formen av en k*k. Men det konstiga är att i vintras syntes det ingen k*k i hennes tajta kläder utan den har kommit dit nyss. Och det som är ännu mer konstigt är att man föds som en shemale så om hon nu är det som hon påstår, varför syntes inte det i vintras? Jo, hon har tappat all fantasi och kan inte skriva nya låtar, så hon måste få publicitet genom detta istället. Sorgligt..

Vart är k*ken på denna bilden..?






Fake pälsmössa

Billig sleten skit, ska man köpa en pälsmössa ska man inte köpa en billig fake päls på butiker som H&M, Carlings osv osv för 300 kr, ska man ha äkta päls för uppåt 5000 kr. Då är det Hiss! Elin har köpt en äkta pälsmössa och det ska jag snart också göra så fort jag hittar en snygg. Usch det är så sjukt fult med alla små fjortisar som tror att dom hänger på i Modet, men dåköper dom kläder på ex H&M, Carlings, Gina Tricot osv. En stor fet diss till er!




Tråkiga slas hasar

En till stor fet DISS går till alla ,ungdomar som vuxna, som sitter framför datan 24/7 och spelar, bloggar, BDB, film osv. Det är helt okej att sitta framför datan några timmar om dagen men då ska man ut och roa sig minst dubbelt så mycket! Ett gott liv består av utmaningar, äventyr och spontana saker som man bara kommer på och drar iväg och bara gör liksom. Man ska aldrig tänka efter, okej kanske på pengar, men annars ska man bara göra allt man kommer på. Helst nya saker varje dag, eller några dagar i veckan..! Nu blev detta mer en Hiss, men dissen går till alla slas hasar till tråkiga ungdomar som fördriver sin fritid hemma, som aldrig festar, aldrig är med vänner förutom ibland. Nej ush jag kan inte fatta att ni orkar vara så tråkiga, ni fattar inte hur mycket ni missar..!




Hiss..!

Idag blir det endast en hiss, och den går till alla party människor som älskar utmaningar och äventyr och alltid är på gång med nya projekt och resor även om det bara är till grann staden! Två bra exempel på dessa männskor är jag och Elin, vi känner oss manade för nya saker varje dag som natt och vi försöker alltid att hitta på roliga saker. Detta leder till det goda i livet. Så hiss till alla er som känner er träffade av detta! Och kom ihåg "party människor" är INTE små fjortisfulla fjortisar och emos!




Kommentarer
Postat av: erica

hahahha xD serröst, fan va jag skrattar åt er!

2009-10-29 @ 15:27:25
Postat av: m

älskar eran blogg:)

2009-10-29 @ 15:39:28
Postat av: ..

Ni har inte tänkt på att folk kanske inte köper riktig för att de inte vill gå runt med ngt jävla djur på huvudet?

Visst de äter säkert djur men många känner ju så iaf.

2009-10-29 @ 22:40:00
Postat av: Nima

Vilka fan e ni som ska säga vad alla ska göra och inte göra?!!?? Elin du är en hora! Seriöst SKÄRPNING TILL ALLA FITTOR SOM GILLAR DENNA BLOGGEN!!!! och Johan du är säkert mobbad i skolan... jävla tönt/töntar

2009-10-29 @ 22:44:26
Postat av: fan va skam

jävlar så fula ni var vad leker ni igentligen hahha ? mannen kuk i er båda ni leker så jävla mke mannen du är 24/7 online så fak u du är ingen partymänniska så sug kuk

2009-10-29 @ 22:56:08
Postat av: Poltergeist @ BDB

Vill du ha en till diss? Folk som stavar slashasar som 2 ord :P

2009-10-30 @ 12:47:01
Postat av: Linnea

det är väl förfan klart att man köper fake-päls om man nu ska ha någon, jag har för mig jag läste att ni hade katter, skulle ni tex vilja att de slaktades och gå omkring med dem på huvudet? :S sick!

2009-11-01 @ 14:50:07
URL: http://thisshouldbemylife.blogg.se/
Postat av: emilia

jag försvarar inte lady gaga,

men skyll inte på henne för att rix fm

tjatar ut låtarna och att du lyssnar på dem för mycket !

det är ju inte hon som gör att dem spelar låtarna om och om igen ?



och vadå att hon hade en kuk ?

jag har för mig att det bara var

byxorna/tighsen som hade gjort ett veck, på EN enda jävla bild.



skriv inget om du inte vet nåt om det :)

2009-11-02 @ 17:47:44
URL: http://emiliastarkenberg.blogg.se/
Postat av: emilia

och det där med fake pälsmössa,

så du menar att man ska gå runt med

riktigt päls på huvudet eller ?

vidrigt.

2009-11-02 @ 17:50:32
URL: http://emiliastarkenberg.blogg.se/
Postat av: Ineess Classy&Fabulous

haha tror du är fel person som ska säga vad man ska ha och inte ha! själv går jag efter modet, och man ska blanda dyrt med billigt! fake päls jacka, inte så snyggt! men en mössa. . snälla. Du vet ju ingeting:) vill du ha mode tips, fråga en person som .... Mig:)

och snälla, sluta med toffsarna! för det är SÅ inte mode. peace n luv

2009-11-03 @ 21:57:46
URL: http://inesa.blogg.se/
Postat av: rooney

Diss till er för att ni verkligen suger på svenska.

Istället för att slösa tid på att räkna hur många snoddar ni har på benen kan ni väl lära er ert egna språk först, eller ?

2009-11-04 @ 18:22:53
Postat av: Sanna-Kristina

helt plötsligt blev jag besviken på er fina blogg.

Att ni kan vara så råa! Fatta att djur inte kläder! Fundera på detta innan ni köper en äkta päls för 5000kr (man kan köpa fejk pälsar för nästan samma summa dudes!!)

1. Djuren (katter, hundar, kaniner, minkar, chinchillor mm) lever sitt liv helt i fångenskap i form av en liten bur. Detta ger djuren psykiska (stress, magsår mm) och fyskiska skador som ägarna inte gör mkt åt.

2. När man dödar djuren flås de levande - varför - därför att när man flår något med päls levande ryser djuret av smärta och chock vilket leder till att pälsen, era mössor, står upp finare och ligger inte ner som en "taxpäls". "Den blir fluffig och finare."

3. människan behöver inte päls längre. det finns tusentals varmare alternativ. och snyggare!

4. nästa vinter är det inte trendigt och "på modet" som ni säger, att ha pälsmössor, fejk som äkta. Och då har antagligen två kaniner utsatts för plågeri sitt korta liv i bur och utsatts för en ytterst plågsam död, helt i onödan. Heeelt i onödan. Bara för att ni ska vara "på modet".



En annan sak som ni kanske inte viste är att majoriteten av alla kända människor och modeskapare är medvetna om djurindustrins plågsamma tillväga gångar. Det finns alltså många klädmärken, kända som fan och minde kända, som gör sina kläder med hjärtat. så kallad "pälsfrihandel". Ex - filipa k, bik bok, brothers, sisters och MQ.



en annan diss vill jag ge er då ni anklagar folk för att försöka efterliknan modet men (enligt er) misslyckas. Vem fan har sagt att ni vet vad mode handlar om, och vem vill efterlikna er?! Ni kanske har missat hela 2000-talets hetaste mode tipps, "att inte efterlikna någon annan och hitta sin egna unika stil". Men ni kanske har missat det helt, trotts att ni just nu är pj's om jag fattat det hela rätt.



Sluta ha lik hudar på huvudet och kroppen! Dissa och hissa ert mode med hjärtat nästa gång, inte med hjärnan och lady gaga's + paris hiltons hjälp (Y)Försök vara förståndiga och tänk lite innan ni inhandlar ngt, allt här i livet består inte av kläder och pengar.



här är en nyttig länk som visar hur man behandlar pälsindustrin i danmark, se och lär :)

http://anima.dk/forbydminkavl/



mvh - djurvän

2009-11-04 @ 22:59:12
URL: http://beyourownpet4-life.blogspot.com
Postat av: William

"jävlar så fula ni var vad leker ni igentligen hahha ? mannen kuk i er båda ni leker så jävla mke mannen du är 24/7 online så fak u du är ingen partymänniska så sug kuk" haha skrivaren av denna text e ju like dum. vadå "fak u du är ingen partymänniska så sug kuk" varför inte äga personerna på ett normalt sätt? du kommer inte komma någonstans om du skriver så. så calm down.

2. hahahaha den här bloggen e skum. btw. det heter inte shemale, det heter hermafrodit. sluta spela så mycket och ut med er och få ett liv. g33k

2009-11-19 @ 10:07:38
Postat av: victor

skärp er man har olika intressen i livet om folk tycker väldigt mycket om att sitta mycket vid datan o har det som ett av sina största intressen så äre väll klart att man ska få ha kul alla trivs inte med att springa runt o dricka lätt öl o tro att dom är coola som ni?! men det är klart man kan va ute o ibland o för faen! lär er svenska det är ju seriöst äckligt o läsa eran scabbiga blogg!



MVH victor! :)

2010-06-06 @ 14:44:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0