Every morning - Basshunter

Bästa låten just nu!



Up your ass bitches

Fick en kommentar att vi fejkar ett erbjudande om reklamering på våran blogg. Här har ni beviset puss






Det står:

Hej Johan
Återkom till oss om 2 veckor så ska vi se om vi kan göra nåt med din/er blogg . just nu är vi på så många ställen.  ge oss ett pris på vad det skulle kosta med annons + blogg inlägg inkl länk .
MVH
Kundtjänst  Streetstore
Sent: Tuesday, September 29, 2009 9:10 PM
Subject: Samarbete

We got money!

Tja tja alla lovers! Johan som skriver, kom precis hem. Har fått studiebidraget idag plus 2000 av morsan så nu har jag 3000 kronor som jag ska handla kläder för imorn. Det jag ska handla i första hand är En n dyr jacka! Vantar, mössa, halsduk, och självklart nya snygga kläder till Club ****** på fredag. Tror det blir en WESC t-shirt eller tröja och nya byxor. Vet inte vilket märke jag vill ha men ska kolla runt. Jaja nu ska jag maila ett företag som kan vara intresserade av att göra reklam på våran blogg.

I got money bitches :*


Svar på frågor!

1. VARFÖR HAR DU SÅ MÅNGA SNODDAR?

Svar: Vi gillar väll snoddar helt enkelt!

2. VARFÖR ÄR DU PJ?

Svar: För dom sticker ut och är förjävla snygga!

3. RÄCKER DET INTE MED 1 SNODD PÅ VARJE BEN?

Svar: Varför ha en snodd när man kan ha 10?
 
4. Hur lång är Elin?

Svar: 1,75 cm

5. Favortit affär?

Svar: Johans är stadium och pondus. Elin ginatricot, MQ, och JC.

6. VAd gillar ni för mat?

Svar: Johan älskar kyckling. Elin är vegetarian, har ingen speciell favorit mat!

7. Elin skulle du bli min flickvän om jag gav dig mitt nummer?

Svar: Hööömmm, tror inte det??

8. Vart bor ni?

Svar: Haha in your dreams XD

9. Varför röker ni?

Svar: Gött

10. Har Elin lösår?

Svar: NOPE??

11. Vad går ni för linje?

Svar: Elin sammhäll/ekonomi och Johan Media

12. Har ni haft sex?

Svar: Nej för fan!

13. Husdjur?

Svar: Elin har katt, fåglar och dammråttor! Johan har sin KU*

Lovers

Puss till plats 36 av sveriges bloggar! Vi är helt enkelt bäst och påväg mot toppen :*





Soloteket

Hey lovers, Johan här. Kom precis hem från en 30 minutare på soloteket, hur gött som helst och nu bränner det i huden! Och brun blev jag ohja, shit asso. Synd bara att det inte syns så bra på bild annars hade ni fått se. Blir till att sola igen på Torsdag och på fredag blir det pormaskbehandling, allt för att bli så perfekt som möjligt till Fredags kvällen då jag ska på club ******. Glöm inte att ställa frågor i frågestunden som nu är i full gång! Fråga precis vad ni vill vi kommer svara ärligt :)

Tävling avslutad

Hey lovers, Johan här sitter i skolan och är snygg. Eller nja, har inte fixat frillan så spec mycket idag. Var fett trött i morse men aja jag är snygg ändå och det vet ju alla redan :) Men iaf, tävlingen är avslutad nu och ingen vinnare denna gången heller. Inga tillräckligt elaka eller sjyssta kommentarer. Jaja synd om er som inte får nån länk på våran kända blogg som nu ligger på topp 40 bland sveriges bloggar. Men nu ska jag dra och röka lite med Elin och glöm inte frågestunden! Fråga vad ni vill vi tar med alla frågor och svarar 100% ärligt på allihopa!

?


Ledsen alla lövers...

Hej alla Johan och Elin lovers. Ledsen för att vi inte har uppdaterat men vi har nämligen varit upptagna idag. Är man känd så är inte livet lätt. Jaja idag har jag och Johan varit på möte gällande bloggen. Gick ganska bra faktiskt. Vi har även varit på bio, flickan som lekte med elden! Jäkligt bra film vill vi bara säga. Sen har vi även tagit lite bilder på Elin som vi ska skicka in till en modelltävling! Ni lär märka om hon går vidare, så det gäller att hålla koll i tidningar osv. Nu har vi inget mer att säga, ska upp tidigt i morgon. Bye <3


Ohlala you toutch my talala..




Johan is tha shit...




Röka är farligt skitungar!


Bowling

Hey alla Johan och Elin lovers, nu drar jag och Elin snart iväg och ska bowla med två st till. Är det våra dates? eler bara polare? eller kanske till och med våra pojk/flickvänner? Well det får ni aldrig veta. Det enda ni får veta är att det är en tjej och en kille. Bilder kommer senare ikväll. Rätt sent eftersom vi ska ut och käka efteråt och sen får vi se vart kvällen leder. Och glöm inte våran tävling lite längre ner, kommentera så elakt/roligt/konstigt osv osv som ni bara kan! :D


God morgon

Hey o godmogon lovers, Johan här, kanske inte ska säga godmorgon men för mig är det godmorgon iaf. Vaknade klockan 5 över 1 idag och kollat egenom alla kommentarer vi fått under morgonen här där det bland annat står att vi inte alls kan vara så kända eftersom vi inte får så många kommentarer. Asså alla går in på bubbleroom.se sen klickar ni på topplistan och rullar nästan längst ner så kommer ni få se att vi har över 2000 besökare och att vi ligger på plats 42 av alla bloggar. Ni vet man behöver inte få massa kommentarer bara för att man har många läsare. Till exempel Kissie, hon har över 80 000 besökare varje dag och får mellan 50-200 kommnetarer bara utav 80 000 besökare. Det är skit lite och här är det samma princip så ni som antyder nåt kan ju dra jag vet att ni bara är avundsjuka. Rätt synd om er faktiskt puss

TÄVLING!



Hey lovers, dags för Johan och Elins nya tävling och ALLA ska delta. Hur enkelt som helst. Tävlingen går ut på att posta den elakaste, drygaste, snällaste, roligaste osv osv kommentaren i detta inlägg. Glöm inte att sätta ut erat blogg namn eller BDB namn tex. Vi väljer ut den elakaste, roligaste och ja ni fattar, kommentaren till vinnare och vinnaren får en länk i ett helt eget inlägg här på bloggen med bild. Eftersom alla verkar vara så fulla av hat mot oss, självklart bara av avundsjuka, så sätt igång och kommentera elakt då! En länk på våran blogg kommer garanterat ge er MYCKET fler besökare eftersom vi har flera tusen besökare varje vecka och bloggen ligger på plats 42 av ALLA bloggar. Det ni! SÅ kom igen nu och kommentera precis vad ni vill. Vinnaren presenteras imorgon kväll. Lycka till lovers.

Vart köper vi våra chinos?

Hey alla Johan och Elin lovers, vilket ni är allihopa! Alla älskar oss, dels fär att vi är så snygga, och dels fär att vi är världens snyggaste stil. Och dessutom har vi dom allra bästa, dyraste och snyggaste kläderna, många har frågat vart vi köpt våra chinos som vi har på oss på headern. Det skulle vi kunna berätta men då kommer ju alla köpa likadana, och kul om alla kommer se exakt ut som oss. Nej tack så vi kommer inte berätta vart vi köpt dom..



Club ******?

Gissa vem som har en Fri biljett till nästa fredags nöje? Jo jag, Johääään, har! Till vilken club? Tänker jag inte säga eftersom att alla kommer dra dit då för alla vill ju träffa mig och Elin liksom, och det skulle bara vimla av massa små PJ fortisar där sen. Men som tur är så är det åldersgräns men finns ju minst lika många i våran ålder som älskar oss och som lätt skulle dra dit för att få träffa oss, och det orkar vi inte med när vi ska festa, vi nåste ju få ha lite privat liv liksom. Såå too bad for U, nu är ni hur nhyfikna som helst på vilken club vi ska till så ni kan komma dit men det får ni fortsätta vara för alltid. Men lite synd om Elin faktiskt som måste betala inträdet medans jag kommer in gratis på min fri biljett hihi (:



Lady GaGa så ute!

Hey lovers Johan här. Nu är Lady GaGa officiellt ute, det enda som snackas om henne just nu är om hon är en kille eller tjeje? Eller både och, en så kallad Shemale. BULLSHIT om ni frågar mig, hon gör allt för uppmärksamhet eftersom hon är för lat för att skriva nya låtar. SÅ fjantigt, hennes låtar som blev super populära i vintras är så uttjatade och sönder spelade nu och vi vill ha lite nya fräsha låtar men nej. Det står helt still vilket gör att hon tappar status och blir officiellt ute. Och då går hon ut och visar upp sig med en antingen bullfitta eller en kuk. Jag skulle tippa på det första, det syns klart och tydligt att det inte är en kuk hon har mellan benen, som kille vet jag hur det formar sig i tajta kläder haha men på henne blir det bara litegrann. Och nör hon hon slog egenom med låten Poker Face så skrevs det inget om att hon kanske kan ha en kuk och det syntes heller ingenting på bilder som togs då och ända fram tills för en månad sen. Hur kommer det sig då? Växte kuken ut under sommaren kanske? Min teori är att hon helt enkelt stoppat i något som gör att det ser ut som en kuk så att media ska få upp blicken på henne igen och börja skriva om henne och det lyckades hon vekligen med. Usch jag pallar inte med skiten det är så överskattat och onädigt så det finns inte. Det var det jag hade att säga om det..







Jag ser ingenting? Hur kommer det sig att det bara formar sig på vissa bilder? På alla nya bilder?


Hur fixar jag mitt hår?

Hey alla Johan och Elin lovers. Många har sagt att jag borde lägga upp en video när jag fixar mitt hår, vet inte om jag vill dela med mig av det eftersom alla kommer se ut som mig sen, men kanske kan vara sjysst. Vad tycker ni?

/Johan

Adidas väska

Hey lovers, Johan här igen jag funderar på om jag ska sälja min dyra adidas väska!?! Behöver pengar och dessutom använder jag den typ aldrig. Men jag är så kär i den så jag vet inte, hmmm..?



Ålder!?

Hey lovers, Johan här. Kom precis hem från skolan och har just läst Elins inlägg här under. Gött för henne o bara ha två lektioner asso! Själv slutade jag 4 idag och jag har också fått mitt CSN kort idag, mitt andra faktiskt. Eftersom jag går i tvåan och är 17 år, så ni kan sluta kommentera hur gamla vi "kanske"! är. För nu har jag gett er svaret för andra gången.

Elin: 16 år går i ettan
Johan: 17 år går i tvåan.

Nu ska jag käka lite och försöka plugga, sen hoppas jag på att Elin vill färga mitt hår idag. Vilken färg? Får ni veta sen..

CSN

Hej alla Johan och Elin lovers. Jag vet att ni älskar oss innerst inne. I dag har jag varit i skolan, jag hade bara två lektioner. Känns underbart att åka buss i en timma fram och tillbaka bara för två korta lektioner, men aja. Jag har fått mitt CSN kort idag :D. Fan va gött å få rabatt på espresso house. Eftersom att jag är där nästan varje dag (måste ha mitt kaffe) så tjänar man ju in några kronor och det är ju så man blir rik också. Fast jag behöver ju inte tänka på det igentligen, har man pengar så har man ;). Jaja, jag ska åka och shoppa i morgon, behöver lite kläder känner jag. Föresten så fick vi en komentar här om dan gällande vart vi köpte våra kläder:). Tänkte starta en out-fitt-quis här i bloggen, 1 eller 2 gånger i veckan så kommer jag ta kort på mina favotit plagg och berätta varför jag blev kär i just dom;). I know that you will like it bitches;). Men nu måste jag kila i väg, ska dricka kaffe(A) och plugga lite. Man måste ju ligga i lite när man går en så hård linje som jag gör....



Ohh yeee...snygging...




Synd att ni inte får se...




En till vill ni allt ha...


awwwii...

Åhh vad glada vi blir när ni läser våran blogg, vi har kommit upp och pengarna flödar in. Fan snacka om att vi är kända, We love you!


Kärlekssång





Så jävla bra haha.

Lite till...

Vi hittade lite fler  bilder från idag. När man tittar riktigt noga så förstår man verkligen hur jävla snygga vi är. I love it! Vi är ju såklart Sveriges enda partille-johnnys;)











Idol

fy fan va dåligt det är! Dom skickar ju hem dom bra. Exempel Nils han är ju grym<3 Hoppas att han är med nästa år igen, och jag hoppas verkligen att juryn förstår vilken idol han är! Jaja nu är det reklam och då blir det till att röka. Jummy :D



Idol skit

Nu sitter jag och Johan i min lägenhet och dricker kaffe (mums). Vi ska snart ut och röka innan idolskiten börjar. Fy fan för idol men man får ju inte missa det. Vi ska åka dit nästa år visa upp våran snygga stil. Och Johan kan sjunga som en gud, ni kommer allt att få höra bejbs. Vi har även tagit lite bilder på dagens outfit. We like! Vi bloggar lite senare, btw så hade jag prov idag. Det gick skit bra eftersom att jag är smart, snygg och helt enkelt bäst;). Vi höres sen, har brottom nu kl är ju snart 20.00....


Min underbara dator..



Elin is tha shit!




Johan is tha shit!


Nya PJ trenden VI BESTÄMMER

Hey lovers, här kommer Johan och Eins nya PJ trend som såklart alla kommer att följa och det får vi leva med eftersom det kallas "trend", alltså är det inne och alla har det så denna gånge får ni härma oss för vi bestämmer.


Toffsar på mobilen är helt klart inne nu! Snyggt, bekvämt och skyddar samtidigt mobilen. 





Idomin på PJ killar, sjukt snyggt och bra för läpparna.




Toffsar på leggings är nu en självklarhet, hett och snyggt


Dissade!?

Heyy lovers, fick just en (som hon kallar det) diss utav en ung, liten och mindre känd bloggerska. Där hon bland annat skriver såhär:

"Snoddar utan byxor? Nee inte okej liksom..
Och snoddar på armarna? Nej inte precis okej heller...
Snoddar runt handleden, mjo det är en helt annan fema."

Haha, lilla gumman hur mycket du än försöker dissa oss så kommer du inte lyckas. Toffsar utan byxor är både bekvämt och snyggt! Snoddar på armarna, samma sak där och tycker du annat kan du dra för din lilla diss betyder ingenting. Vi är alldeles för kända för att bry oss om en liten bloggerska som dig, och vill du starta ett bloggkrig så är vi öppna för förslag! Puss <3

Neh, nu ska jag välja kläder och komma på enn snygg friss inför morgondagens skol foto. Kvittar egentligen hur det blir, kommer ändå alltid bli snyggast och mest dominerande på alla kort! Elin också men hon har redan tagit skolfoto. Jaja bye lovers

















PJ <3

Skillz i Paint! ;)


Macro

Hey alla lovers. Johan här. Jag har lånat hem ett Macro objektiv från skolan idag, till en foto uppgift som vi ska ha. Super nice med macro kan jag lova och till alla kött som inte vet vad macro objektiv är så ska jag berätta lite fort: Det är ett objektiv som bara går att köpa till system kameror och meningen med macro är huvudsakligen att ta extrema närbilder, jag ska visa några bilder jag tagit idag längre ner. Dom är inte så extrema men eftersom jag har så fett skakiga händer så är det väldigt svårt att ta närmare bilder. Dom blev jävligt nice måste jag säga. Och till er som inte fattat det än så går jag medie programmet. Tvåan, alltså svaret på tävlingen vi haft här på bloggen. Men nu ska jag ta lite fler bilder..

Johan: 17 år, går i tvåan
Elin: 16 år, går i ettan


 

 




Måste tillägga att jag är sjukt bra på att ta kort och att jag dessutom är sjukt snygg, kan det bli bättre? NEJ :D

Tävling avslutad

Tja tja alla lovers! Har kollat egenom era svar nu och otroligt nog så var det ingen som hade rätt, så tyvärr ingen länk till någon den här gången! Men det kommer fler tävlingar framöver så ni kan vara lugna. Alla vill ju såklart ha en länk på våran snabbt växande blogg och öka antalet läsare på sin egen blogg. Men sjävklart kommer ingen bli lika bra som våran, sorry men det är sanningen. Jaja vill ni vet svaret, hur gamla vi är? Haha det är klart ni vill men det får ni veta imorn så kom tillbaka imorgon så får ni veta hur gamla vi verkligen är!



Från partille Johan

Hey lovers, sitter i skolan med min snyggingar. Men dom är ju självklart inte lika snygga som mig och Elin men bra nära! Ingen kommen nånsin kunna bli lika snygg! Och till alla fjortisar som försöker bli lika snygga som oss, lägg ner man föds snygg man kan inte "bli" snygg! Och partille johnny stilen är så sjukt j'vla inne, så ni som säger att den är ute har helt fel! Men nu ska jag iväg och skolka min lektion.

TÄVLING!

Asså alla lovers som gissat hur gamla jag och Elin är: Vi lovade ut att den som vinner ska få en länk men hur ska vi kunna ge en länk till någon som är anonym? Bättre att ni skriver eran URL address så vi kan länka till den! Som eran blogg elr bdb. Tävlingen fortsätter tills imorn kväll så kika in och se om du vann imorn vid 9 tiden ungifär.

LEDTRÅD: Vi är inte lika gamla jag och Elin. För att få en länk måste ni gissa rätt på hur gammal Elin är och hur gammal jag är. Och alla vill ju såklart ha en länk på våran populära, snart kända blogg! Lycka till

OBS: Kommentera inte erat svar i detta inlägget utan i "so so what" längre ner.




Party igår!

Hey lovers. Igår var det party igen hemma hos Ellen! Kvällen var asbra och vi drack jätte mycket. Goa drinkar osv. Orkar inte lägga upp fler bilder än denna så ni får nöja er med den, fortsätt gissa i tävlingen här under! Alla vill ju ha en länk på våran kända blogg liksom. Det kommer garanterat ge er fler läsare!




So so what...

Asså vi har fått jäkligt många frågor om hur gamla vi är. Nu har vi en liten tävlig! Frågan lyder så här: Hur gamla tror ni att vi är? Den som skriver rätt svar får en länk! Good luck to you all. (Y)




Hittade den här.

haha jag hittade den här sexiga bilden på mig, lägg märke till mina fylliga läppar! So hot, I know (L)




Gårdagen

Hej Ellen här! Eller såkallat Elin, men mitt nya smeknamn är Ellen. I alla fall. Igår hade vi lite förfest hos mig sedan åkte jag tåg till en kompis. det var lite fest hos henne men vi slappade mest "som en tjejkväll med killar". Jag har ju sparat mig till idag. Det är nämligen fest hos mig, eller fest och fest. det var mer en spontan sak. Så nu ska jag och Johan hälla i oss lite sprit och sedan kommer resten av folket! Jag är så fett taggad. Och vi ska bli så jävla fulla nu! Idag har jag även shoppat lite, blev inte så mycket. Ett par jeans, en skarf, toffsar (rosa, röda, svarta, och blåa), två linnen, rosa läppstift och en skit snygg klänning.  Och så köpte jag såklart en ny idominsalva, eftersom att dom tar slut så snabbt ;). Jaja, nu ska vi snyggingar pallra oss till mig, vi lägger in sexiga nakenbilder i morgon. Puss at you bitches!


Så jäkla snygg. Igår hemma hos mig..




Snygga jeans, eller på mig såklart!




jeans och skarf!


Hur gamla är vi?

Många har skrivit och frågat hur gamla jag och Elin är, och vissa frågar om vi är 95or, 96or, och 98or till och med. Hur gamla vi är kanske vi går ut med senare, eller en annan dag. Tills dess får ni fortsätta undra..



Johäääns party

Hey lovers, gårdagen var helt sjuk! Efter att jag hade tryckt i mig mina tre cider och smakat på min kompis grogg så var jag as packad. Kunde inte gå rakt och jag spydde som ett as. Ganska misslyckat men självklart var jag ändå partyts höjdpunkt. Dessvärre har jag inga bilder från festen så jag langar två som jag tog på gympan i fredags. Och nej jag var verkligen inte med på gympan, kan ju inte förstöra håret vafan! Men iaf hur det gick för Elin på hennes fest får ni veta senare tror jag..



Video blogg a la Elin

Hey alla lovers, här kommer första video bloggen från oss. Ni älskar det..









Denna videon vet inte Elin att jag lägger in, hon tror att jag har raderat den men sorry Elin det har jag inte ;)



SUPA <333

Hey lovers, nu är det Fredag och det betyder att det är fest. Jag och Elin ska på två olika fester ikväll men vi ska för festa ihop hemma hos henne. Och vi har tre cider var, kommer bli så jvla full. Fan va kul det ska bli :D Och självklart kommer vi vara i centrum all the time för vi är såklart poplärast överallt och alla vill ju känna oss. Lite jobigt att ha så många fans faktiskt, och så många som försöker efterlikna oss. Asså ingen kommer liksom att ens vara i närheten av mig och Elin och det har jag redan sagt flera ggr. Asså Elin är till och med MYCKET snyggare än äckliga Kissie! Usch nej henen ska vi inte ens tänka på. Våran blogg är mycket bättre och det vet jag att ni också tycker :) Men nu måste vi göra oss i ordning. Bilder kommer sen, vi ska nämligen blogga från för festen sen. det kan ni inte missa..



Beautiful day maby?? :D

Visst kanske inte är så partille men seriöst det här är fan äkta musik. Jag säger bara älska dom!


Ge mig lite mer


Fest hos mig


The movie

Kolla sveriges absolut bästa partille video, gjord av mig och Elin. Vi är helt enkelt bäst och snyggast. Shit vad jag mår bra av att vara så snygg, tycker verkligen synd om alla fula där ute som kollar på mig och Elin och känner: " ååh tänk om jag kunde se ut som dom". Well ingen kommer nånsin komma i närheten av våran sjukt höga standard!




Våga!

Det har blivit värsta hatet mot oss partilles och jag fattar inte hur folk kan hata oss som är så sjukt snygga liksom, helt jävla konstigt. och asså ni som tar bort era toffsar från benen bara för att ni riskerar att bli nedslagna asso ni kan ju bara ta er i brasan, fy fan för er ni är verkligen inga riktiga partilles asso. En äkta partille har ALLTID toffsar på benen och håret snyggt fixat! Dessutom är partille SÅ INNE! Kom ihåg:  VI BESTÄMMER! Och btw, till alla våra haters och lovers, följ bloggen med bloglovin! Det var bara det jag hade att säga, ingen bild den här gången. Vet att ni blir ledsna eftersom ni vill ha nya bilder på oss hela tiden men tyvärr..

inför morgondagen

Btw , nu kom en kompis och lämnade spriten som vi ska dricka i morgon. Fast det är så synd att jag och Elin inte ska på samma fest, fast det blir ju bra, då kommer det ju bilder från två roliga ställen. Party (L). Vi har köpt 3 cider var, kommer bli så jävla full. Och det kommer bli hur kul som helst och självklart kommer jag och Elin vara festens höjdpunkter som vanligt. Vi älskar att festa och vara fulla som as bara så ni vet..



Mot konserthuset

Låter ju nästan som någon särskolelokal men det är det verkligen inte, det är nämligen våran biosalong eller så kallat "konserthus"! Vi ska dit om ca 30 minuter och kolla på teater, eftersom att vi har fixat i ordning oss i ca 1 timme nu så har vi jävligt brottom. Vi har ju bara ca en kvart kvar innan vi måste gå. Men här kommer lite bilder på mig och Johan ( åh jag får bonge, fan vi är så snygga).  Och ni kan ju lista ut att jag Elin hatar Svea mössor eftersom att man ser ut som en slickad köttbulle i den. Jag kör på min stickade härliga vita mössa. Och jag tänker inte berätta vart jag har köpt den, ingen får härma mig. I alla fall jag älskar den... fast inte lika mycket som mig själv såklart! Det är bara min bästa partille JOHÄÄN som vet vart det är köpt, så fjäska med honom så kanske ni får veta. LOSERS. Jaja nu måste vi verkligen skynda oss.


Min älsklingsmössa!


















































Johan inför teatern! Tar på sig toffsarna!






Svea mössor...

Hiss eller Diss! Vad tycker ni? Kan ni gissa vad vi tycker om dom? Den som gissar rätt får en länk.



Jessica who?

Åhh jag bara älskar henne, hon är verkligen en förebild för mig. Asså nu tänker ni säkert "vafan borde inte någon partille med snoddar på benen vara hennes förebild" men så är det inte. Visst jag älskar att ha snoddar på benen och idominsalva på läpparna, men Jessica är fan något helt unikt. Hennes personlighet, asså shit. Hela jag vill vara som henne, men som sagt jag älskar mig själv för mycker för att förändras. Men en sak är säkert jag ska absolut skaffa en tatuering i svanken men texten Barbie! Men jag vet inte ännu, måste ju våga såklart. Och piercing i bröstvårtan blir det också, I LOVE IT! Men som sagt, älska Jessica men tro fan inte att hon ska älska en tillbaks. Fast jag är ju ett undantag, jag är ju bäst!

För dom som inte har sett Big Brother så är det en dockusåpa som gick på tv varje år. Men sista avsnitten var 2006 och då van Jessica Lindgren. Flera persorner är instängda i ett hus i 100 dagar, och varje vecka händer spännande saker och någon ny deltagare kommer in eller en åker. Ni sominte har sett på big Brother bör ladda ner avsnitten från 2006 nu. Ni kommer att älska henne, Jessica Lindgren.









Toffsar och shorts

Hello Johan och Elin lovers här kommer två bilder i repris eftersom ni verkade gilla dom väldigt mycket. Som ni vet så är vi dom enda riktgit johnyssarna och vi vet därför allt om alla nya PJ trenderna och det nya nu innan det blir för kallt ute är att ha toffsar på benen när man har shorts. Och senare i vinter kommer det blir modernt att ha toffsar på armarna. En äkta partille johnny kommer  att se ut så, men som sagt ingen kommer att komma upp till min och Elins nivå hur mycket ni än försöker. Nu blir det kändis djungeln..








Toffsar är snyggt!!

Nu sitter vi och kollar på Idol. Så jvla kul. Tänkte bara slänga in några bilder på våra toffsar, asså jag kan inte fatta hur folk inte kan tycka att toffsar på benen är snyggt. Det är ju hur jvla snyggt som helst, byxorna blir så jävla snygga! Min favorit är när man blandar rosa, svarta och vita toffsar när man har chinos och så har man typ 10-20 toffsar på varje ben. Det ska jag iaf börja ha, tror Elin också kommer vilja det! Det är fan hur snyggt som helst! Iaf nu har vi inte mer tid med er för nu ska vi se på Idol..








The Poodles or what?

Jag och Johan passade på att ta lite bilder till bloggen och så får vi syn på denna bilden med The Poodles. Vafan? XD Vi lyssnar absolut inte på sån skit musik. Vi har fått några frågon om vad vi gillar för musik, vi lägger in några ljudklipp sen! Jaja, nu ska vi ut och röka (Obs börja inte med sån skit nu, DET ÄR FARLIGT) haha or not, vi skiter väll i era liv! :)



Mysbyxor (L)

Idag är jag ganska sleten men ändå snygg. Och sjävklart har jag toffsar på benen även när jag har mysbyxor. Asså man är ingen riktig partille om man går en dag utan toffsar! Som alla jävla wannabes som tror att dom är partilles och så har dom bara toffsar ibland. FUCK OFF. Och till er som kallar oss wannbes kan dra åt ******* för vi är seriöst dom enda som vet hur man vekligen ska se ut för att vara äkta. Jaja ni älskar oss och ni tycker vi är så jävla snygga men försök inte efterlikna oss, det går nämligen inte. Nu ska jag fixa mitt hår. Och jag vet att ALLA vill veta hur jag fixar mitt hår eftersom det är så jävla perfekt men det tänker jag inte säga HAHA in your face..




Film taaaajm

Asså till er som skriver att vi sätter toffsarna fel. U can go to hell ;) Ni kan inte veta mycket sök på Wikipedia fö fan suckers! Vi måste ju seriöst vara dom enda som verkligen känner till innebörden av äkta partilles. Men i alla fall nu ska vi poppa popcorn och sätta på Exorcisten. Sedan blir det sängen. Hörs imorn...



Tack!

Jag måste bara säga att jag älskar era kommentarer, så jävla härliga. Love you all Johan and elin lovers :*

?HOLA?

Svar på frågan om vi är seriösa när det gäller bloggen:
Vad fan tror ni? Är ni dumma i huvudet eller det är klart att vi är seriösa? Annars hade vi ju inte gjort en blogg. Det här bloggen är för att visa er att vi är dom enda riktiga partille johnyssarna i Sverige! Dessutom så är vi jäkla snygga också och det är ju ett plus! Att ni kan ställa en sådan idiot fråga? Såklart att vi är seriösa!


Soloteket fan va gött!

Nu jävlar har man fått lite färg. Äntligen! Blekfisar är ju så ute. Iallafall, vi drog till soloteket och solade 30 minuter var, så fruktansvärt underbart! Vi hyrde även en skräckis ( Exorcisten) som nog kan vara fett läskig! Btw till alla er blekfisar: Sola inte nu bara för att vi gör det och är inne i modet. Skaffa er ett liv och sluta härma oss. Vi är så snygga. Och till er fjortisar ( DET ÄR FARLIGT ATT SOLA) ni vill ju liksom inte dö i förtid!
Snart kommer svaret in på eran lilla äckliga fråga. Fast först blir det käka och fixa i ordning inför en riktigt trevlig filmkväll. Eftersom att vi är lediga i morgon och inte behöver pallra oss till skolan som vissa andra måste!....




Mot soloteket...



En blek Elin som älskar leoparder*




Partille johan in action...


?

Det är många som har frågat om vi är seriösa när det gäller den här bloggen. Det får ni veta efter vi har varit på soloteket! Men nu måste vi verkligen skynda oss. Jalla jalla på oss








Måste skynda

Dagen har varit slapp som fan! Har varit på Cubus och köpt lösnaglar och Johan köpte en bandana och knarkade kaffe. Nu måste vi skynda till soloteket och steka som fan. Sakna oss inte för mycket. Ses sen!!




Nya Johan/Elin trenden! VI BESTÄMMER:
Toffsar på benen när man har shorts! Så jvla snyggt <33
EDIT: Har ej fixat håret ledsen för den halvkassa bilden men men jag är snygg ändå. Synd bara att ni inte får se.










Nya Johan/Elin trenden! VI BESTÄMMER:
Toffsar på armarna och "LEDIG" slipps.
EDIT: En osminkad Elin inför solarium






Naken bilder kommer sen lovers.

TOFFSAR <3

Tjaaaaaaaaaaaaa alla lovers! Sitter här och räknar mina toffsar, har typ 100 st i olika färger. Men mest svarta men många rosa och vita med. Och seriöst, till er som hatar toffsar asså hur orkar ni hata så mkt? bara för att vi är fett mycket snyggare än er, ni måste ha seriösa problem med avundsjuka asso. Toffsar är så jävla snyggt, speciellt på mig och Elin! Asså vi är ju typ dom enda riktiga partille johnyssarna i sverige. Och dom enda riktigt snygga med. Men nu ska jag iaf göra mig i ordning. Såhär fixar jag mig:



  1. Duschar
  2. Blåser håret
  3. Plattar håret!!
  4. Tar en STOR klick df:i vax
  5. Masserar runt vaxet i händerna.
  6. Geggar i vaxet i håret en bra stund!
  7. Formar håret som det ska vara
  8. Sedan i med Dax vax också. MYCKET!
  9. Och till sist massor av spray!!
  10. Sedan tar jag på mig något av alla mina fett snygga kläder.
  11. Och avslutar med att ta på mig alla mina sjukt snygga toffsar
Sedan är jag hur snygg som helst och då är det dags att gå ut och kolla in alla FULA emos, fjortisar och wannabe johnnys. För alla vet ju att jag och Elin är dom enda riktiga. Vi e dom enda som vet vad det verkligen innebär och hur man ska se ut så alla andra kan dra. Men nu ska jag fixa migså HEJDÅ


<3333333333333333333333


Konstiga människor finns det

Tja tja alla Johän och Älin lovers. Idag har jag varit i trollhättan med Johan och några kompisar. Vi satt på expressohouse i den stekande solen och snackade skit samt tittade in alla konstiga människor på gatan som inte kunde acceptera toffsar på benen och vita snygga läppar. Vad är det som är så svårt att fatta sverige? Jag är snygg och så kommer det alltid att vara! Jaja gå inte hem och grina nu alla små fjortisar som tar åt sig. Btw nu har jag precis kommit hem till Johän och vi ska fixa i ordning oss och sedan dra iväg på fest. Önska oss lycka till ikväll!
/Älin

Hej

Tja tja välkommna till en fett snygg och skön blogg, fortsätt gärna att följa bloggen vi lovar ni kommer att älska den! Puss på er snyggingar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0