snart helg

hey allihopa! Kom hem tidigare idag från skolan, skönt! Nu ska jag ut i solen och få fräknar som för övrigt är sjukt snyggt har jag kommit på! Jag ska se till och få många fräknar i sommar. Det är fett inne med fräknar i år. Men vet ni, precis när jag kom ut för några minuter sen så kommer världens största moln och lägger sig i vägen för solen så nu sitter jag och väntar på att det ska försvinna haha.

Blir ingen longboard idag heller, måste vila benet som ni vet. Annars lär det aldrig läka. Och btw, är det nån mer än jag som lätt vill se Lady GaGa på Ericsson Globe i sthlm i maj? Synd att jag inte har tid med det, det hade faktiskt varit grymt! Sen hörde jag en fågel viska att johan ska till club nordic..:O "Är det sant? Ska partille johan till club nordic? OMG då måste jag bara dra dit asså". Jaa, jag ska till club nordic! :D Haha nej jag bara skoja klart jag inte ska dit, elr ska jag det? Well det får ni inte veta än..;)



Bäst just nu

den allra bästa låten just nu ärooo



out

Hey lovers, nu har ni blivit kassa på att kommentera igen! To bad 4 U, får se om vi fortsätter blogga nu..
Men tänkte iaf säga att min (johan) bild inte kom med i BDBs nya tävling "vårtecken". Lite synd jag hoppades att den skulle komma med, tycker ärligt talat att den är mycket bättre än många utav dom som kom med!! Och vet ni.. har skadat benet så kommer inte kunna åka longboard på ett bra tag nu..:( men men, får trösta mig med att jag ska till norge, sen spanien och sen är det sommarlov och sen blir det Arvikafestivalen och sen fyller jag 18! Sjukt nice ändå.

Här kommer mitt bidrag till tävlingen, erkänn mycket bättre!




Modell

Hey lovers, vet ni vad..? klart ni inte gör, men ni vill veta eller hur?! Det är en as häftig sak som jag verkligen hoppas kommer bli av, vad det är får ni kanske veta lite senare..;) För nu ska jag ut och åka longboard för ovanlighetens skull. haha, och en annan sak som jag kan berätta nu är att jag och Simon ska till Norge de 26-28 april, om ca 2 veckor! Det kommer bli skit kul, köpa dyra cigg för typ 100 spänn paketet, tur att man har pengar då liksom..;)




Slut

Tja alla johan och elin lovers, som ni redan vet så är mina longboard klar nu! ;D visst blev den snygg?!
Vi passade på att ta lite coola bilder med på mig och Simon, Evelina är fotografen. Idag var även issta dagen på lovet, uhu imorn börjar skolan. Men ska ta med brädan och åka i skolan..:D

Men nu ska jag se på film, langar en av bilderna Evelina tog på oss :D




foto & redigering; Evelina Steeeeeen

done

brädan är klaaaaaar! kass update, åkt bräda hela dagen :DD



design

detta ska vi snart sätta på brädan, snyggt jag vet..:))

griptape


it's goooood

God morgon alla johan och elin lovers, johan här!
Vaknade för en liten stund sen och klockan är nu 12:48, hm usch jag har sovit alldeles för länge men kvällen igår blev väldigt sen!

Lyckades även skada tummen igår när jag slipade min longboard, ni förstår jag håller nämligen på att gör om brädan så den blir riktigt snygg..;) resultatet får ni se senare. Men iaf, jag lyckades med all min kraft köra ner en lång träbit under nageln, långt in under nageln också och fy fan va ont det gjorde. Fick sen gå in och peta ut den med en nål genom att köra ne nålen lika långt ner som träbiten och sen trycka upp träbiten. Usch usch usch! Sen fick jag även klippa ner naglen skit djupt och jag antar att dom flesta vet ur ont det gör när man klippt nageln för kort! Jaja men nu får jag hem lite främmat och sen ska jag ut och fortsätta med brädan och sen blir det ut o åka!

Snygg i mina nya kläder..;)


Longboard tips

ett snabbt svar till en kommentar vi fick om jag vet någon bra nybörjarbräda, longboard alltså.

Jag själv är ju nybörjare så jag köpte en lite billigare bräda på stadium, 1300 kr kostar den. Riktiga bra brädor får ni lägga till minst 2000 till tyvärr. Men den på stadium är bra men den är väldigt hård i början och den svänger riktigt dåligt MEN det går att fixa lätt, den blir mjukare desto mer man åker. Dessutom kan man lossa lite på truckarna så svänger den skit bra sen, släng på lite olja också! Brädan är ganska bred och därför väldigt lätt att lära sig behärska väldigt fort. Så det är mitt tips, den är också jääääätte snygg..;)

en annan grej är att orginal griptejpen lossnar ganska lätt men det finns bra griptejp att köpa ny för cirka 80 kr :D Have fun!


sooool

hey lovers, johan här! Solen skiner som fan idag, visst är det härligt..? :D
Jag ska ut och steka lite i solen nu någon timme, sen kommer elin och då kanske vi bloggar lite beroende på hur mycket ni har kommenterat..;) Sen ikväll blir det grillning, ruskigt nice! Årets första grillning, eller har någon av er kära lovers redan grillat kanske? :D



(y)

tummen börjar gå uppåt nu, ni har blivit liiiiite bättre på att kommentera! Fortsätt så och kommentera alla inlägg så fortsätter vi blogga..:D

Shopping

Hey there, ni suger fortfarande på att kommentera..
Ni får börja kommentera på VARJE inlägg om ni vill ha kvar oss, shit det tar ju liksom 1 minut max! Jag hoppas verkligen att ni kommer göra det!

Men iaf idag har jag varit på överby i thn och köpt massor med nya kläder och annat! Så härligt för nu var det ett tag sen jag köpte nya kläder eftersom mina pengar mest gått till fest, cigg, longboard och massa påhitt som bowling, bad, hotell, taxi och annat..;) Men här är iaf dagens inköp..





Det ni ser på bilden är;

Svarta Converse




Hood tröja från märket Humör




Vanlig sjömans tröja från H&M




T-shirt från JC




t-shirt från JC





t-shirt från H&M




t-shirt från H&M




d:fi vax från


Longboarding

Hey lovers, eller är ni våra lovers? Svårt att tro tyvärr eftersom INGEN av er kommenterar, vill ni att vi ska fortsätta så får ni fan börja kommentera på våra inlägg!! Annars skiter vi faktiskt i att blogga. Så börja kommentera NU om ni vill ha kvar oss.

Här är en kass film på snygga mig när jag hoppar med longboarden..;)



hmm

Hey alla lovers, johan här. Vet att vi inte lagt upp något inlägg på ett bra tag nu men det är faktiskt erat eget fel, för ni kommenterar aldrig, så när ni börjar kommentera mer så kommer vi blogga mer! Så är det, men idag ska vi iaf dra iväg och bowla i ***köping..;)
Jag kommer ju såklart utklassa, elin, simon och robin som också ska med! Vi ska såklart ha med oss våra longboards och åka som fan för idag är det ju stekande sol och näästan 18 grader ute..:O Äntligen är sommaren här! Och snart är det bara 1 månad kvar tills jag och Elin drar iväg till Spanien. Det kommer bli så sjukt härligt och vi kommer få en härlig solbränna inför sommaren. Mmmmmh..

Men nu ska jag ut och åka longboard en stund!

langar en bild på mig ofixad. Ärligt talat, jag kanske borde börja ha håret så, elr va säger ni?


Lov!

Hey alla johan och elin lovers. Johan här, sitter i skolan och väntar på bussen.. och nu har jag LOOOV! Sjukt härligt, fett nice väder med! Så nu ska jag hem och åka lite longboard, sen ska jag duscha, sen över till Evelina och fixa iordning oss och sen drar vi på party! Hoppas på en skön kväll eftersom jag hållt mig ifrån alkohol i 4 veckor nu..;) Det blir mycket alkohol i kändis världen, har man pengar och kontakter så hittar man lätt festen och alkoholen!

Vad ska ni kära lovers göra ikväll då?

Gammal bild på mig.. visst var jag nästan lika snygg då som nu?
klart, jag är snygg i alla stilar :D



RSS 2.0