Fan movie

Hey allihopa, hittade en gammal video vi lagt upp på youtube för ca 5 månader sen. En film på Elin när hon videobloggar i stan och så helt plötsligt hoppar två fans på henne efter att ha stått och tittat på när vi filmat. Tar sen hennes cigg och sticker. Grymt omogna fans..


The look of the day

Hey lovers, johan här igen jao!
Förlåt för seg update dom senaste dagarna men det har verkligen varit fullt upp, intrevjuer, skolan osv och idag var det löning! Och tack vare er våra älskade lovers och haters så får vi mucho med pengar i månaden! Härligt, och imorn är även sista dagen i skolan sen är det lov och det kommer firas med partay! På lördag ska jag och Elin till Alingsås och hälsa på våran gemensamma vän som fick barn för ca 5 månader sen..:)

Och nu har jag skruvat och grejat lite med longboarden så nu är det bara att dra ut på gatan och glida i dugg regnet haha, ge mig sooool! Elin ska med och åka bräda sen också, vi hörs senare lovers!

Hade mina favorit kläder på mig idag.....:DD



Ny longboard

Hey lovers, johan här!
Ville bara säga att jag köpt en longboard idag, gick bara på 1300 spänn. En helt okej nybörjar bräda och den är sjukt snygg med! Så nu ska jag ut och provåka lite..



Fans

Hey lovers, johan här. Ja hinner tyvärr inte blogga så mycket idag, ska snart iväg och åka Longboard. Men tänkte bara säga att jag träffade två fans idag på bussen från stan..! Härligt..;)
Och när jag och Elin åkte till skolan i morse såg vi en tjej på stationen med benen fulla av toffsar, det är så det ska vara och om du med toffsarna som stog på stationen i Trollhättan i morse läser denna bloggen så vill vi ge dig massor av creds! Det är inte många som "vågar" ha toffsar längre.. så löjligt man ska vara den man är och klä sig i det man tycker är snyggt och inte bry sig ett piss om vad andra tycker..:D


Förlåt men i detta inlägget får ni tyvärr inga bilder..:/ men förhoppningsvis så kommer det coola bilder på oss när vi åker longboard upp på bloggen imorn. Men nu måste jag dra!

Morning

God morgon lovers johan här.. gäsp
usch jag är verkligen ingen morgonmänniska, men nu har jag svenska-skrivning direkt på morgonen och sen har jag rast i fleeeera timmer 8-D
Så då drar vi till överby och ska kolla på Longboard, måste köpa en sån snart känner jag. Vi var ute igår igen och åkte i några timmar. Måste bara hitta en som passar just MIG.

Iaf, vet ni idag ska jag vara sleten och skita i toffsar och skita i att ställa håret rakt upp..! Nu ligger det ner i snelugg istället, faktiskt snyggt att variera med det också när man inte orkar fixa i ordning håret. Då räcker det med att platta det..;)


Det ser ut något i stil med;




Ed Hardy

Hey lovers, johan här. Sitter inne på Venine.se och kollar på snygga Ed hardy kläder, grrrh det är seriöst bästa märket! Till våren hade jag tänkt köpa dessa skorna;


Snygga va..? :D
Men dom känns lite för mycket faktiskt så får se men dom är ändå så jävla snygga! Nu ska jag ut med Simon och åka longboard..!

Dior

Åh alla lovers, johan här, vet ni vad jag hittade i min byrolåda..?
Mna älskade DIOR sunglasses, mmhm! NU längtar jag ännu mer till sommaren. Hade helt glömt bort dom, så är det när man har mycket pengar och köper massa dyra saker, då glömmer man lätt bort vad man har köpt. Detta paret kosta ca 1995 kr, så dom var ändå hyffsat billiga för att vara Dior..;)






Longboard

Hey alla Johan och Elin lovers, Johan här!
Som ni redan vet var jag på bio igår, Alice i underlandet. Och jag måste säga att det var den bästa filmen jag sett på fett länge, och ingen skådespelare är bättre än Johnny Depp! Fy fan vad han är bra..:D
Sen var vi ute och åkte longboard jag och några kompisar till klockan 3 inatt, sjukt nice och jag ska absolut köpa en longboard till sommaren! Det är så sjukt kul..;) Men nu ska ja se guld feber med Erik och Mackan..



Idol 2010




Hey igen lovers, visste ni att det är idol audition i GBG den 10 April?! :D
Lätt att man ska dra dit, (ja ska int söka haha) men ja åker med för det är så jävla kul i både kön och där inne! Man träffar massa härligt folk och sjunger och har kul..:D Men tyvärr måste ni fylla 16 innan hösten 2010 för att få söka, haha synd för er..;)

Här kommer lite bilder från audition 2009;

Jag och bästa Anna i kön




Anna och Simon ;D




Sjukt mycket folk, härligt!




TV-teamet ;D




Snart dags!!!




Anna innan sin audition ;)




Simon innan hans audition xD




Time to shoot, Simon och Oliver var dom enda som gick vidare.
Bäst var Simon! :D





Simons mycket seriösa auditon..;)


Alice in wonderland

Hey lovers, nu har ni blivit lite bättre på att kommentera har vi märkt..;) Ikväll blir det bio, Alice in wonderland. Med bästa johnny depp! Sjukt nice..:D Någon av er som har sett den redan..? Vad tyckte ni..?




Tävling




Nu drar vi igång en tävling som avslutas Söndag kväll. Vi kommer dra igång nya tävlingar lite då och då.
Denna tävlingen går ut på att klicka på som ni hittar under headern. Och sen bli medlemmar där och börja följa oss med Bloglovin helt enkelt. När ni gjort det kommenterar ni att ni gjort det sen väljer vi ut en vinnare eller flera, som får en länk här på bloggen, antingen till sin blogg/BDB/twitter osv, som garanterat ger er fler besökare och kommentarer..:D

SÄTT IGÅNG!

ps;
går inte att fuska, vi ser om vi får fler medlemmar på Bloglovin..;)

Telephone

Hey lovers, förlåt för kass update igår men det var en usel dag hela dagen igår! Varför får ni inte veta..;)
Här kommer iaf en sexig uppmuntrande video med Lady GaGa och Beyncé, kortfilmen!



public banging

Hey lovers, måste bara säga att knulla in public är det bästa som finns. Spänningen liksom..;)
Kolla denna hemsidan så får ni se härliga klipp..:D



Twitter

Nu kan ni även följa oss på Twitter, för er som har det. Se vi tänker på allt och alla, visst är vi underbara..?
Vi älskar våra fans liksom, och med tanke på det så tänkte vi om vi skulle starta en tävling där vinnaren får träffa oss..? Vinnaren får också ta med en kompis, vad sägs om det kära fans? :D Kommentera vad ni tycker nu!



Spain

Hey lovers, johan här. Vi måste be om ursäkt litegrann för att vi inte bloggade så mycket igår.. men vi var iaf ute och cyklade 5 km och jag höll på att dö seriöst. Min kondition ligger på minus, men ja ska banimej träna upp den vill jag lova! Sen deckade ja med en gång när jag kom hem så därför bloggade jag inget och Elin pluggade nog tror jag..;)

Nu har jag tränat hårt i ca en timme, styrke. Sen ska jag och Elin dra iväg och simma. Allt för att komma i så bra form som möjligt till spanien..;)

Btw så är det här vi ska bo i Spanien, lyxigt eller hur..:D
ooooh vad avundsjuka ni blir nu, synd att ni inte har lika mycket pengar som vi då hihihih



nya pj trenden









Ta skosnöret och linda ett varv runt byxorna, sjukt snyggt! och glöm såklart inte toffsar på det!
Och nej det är inte Converse eller fake Converse på bilden, det är en likadan modell men det är från märket Diesel, ska skaffa Converse närmare sommaren..:)



Vad finns i Elins väska..?


Company bitches

Hey lovers! Johäään här, sitter hemma hos Cäääärah, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg..;)
vet att ni inte klarar er länge utan mig och elin..
men nu ska vi ta en goooood cigg och en fika på ett svin dyrt kafé, så vi hörs senare..;)




Dags att dra igång en..



Eller vad tycker ni alla härliga underbara bloggläsare och besökare..?
Såklart vi ska dra igång en tävling, men nu behöver vi eran hjälp först; kom med förslag på tävlingar!
Några exempel kan vara
1) "idolbild tävling", alltså att ni tecknar eller photoshoppar ihop roliga, elaka, snygga, fräna etc bilder på oss! Sedan väljer vi ut en vinnare som får ett fint pris.
2) maila in bilder på er själva, med bloggnamn, BDB namn osv och sen väljer vi ut dom vi tycker har bäst utséende som sedan går vidare i tävlingen. Sedan får våra läsare rösta.

Kom gärna med egna tävlings förslag eller tyck till om vi ska ha något utav exemplen..:)

Johäään + Elinnn = ?

 

  +   ?????

Det frågas, skvallras och diskuteras hit och dit om jag och Elin är ihop? Har varit ihop? Kommer bli ihop? Eller om vi bara är bra kompisar? Tjaaa, vad tror ni kära lovers..? ;)

Är ryktena sanna om Johäään och Elinnn?
Vill ni veta sanningen?

Svar på frågoooor

Hey lovers här kommer svaren på frågorna ;)

Kan ni inte starta någon tävling?

Jo, någon gång i framtiden kommer det allt ;)

Vart köper ni era kläder?

Väldigt olika, men mest i dyra märkes affärer :D

Någon favorit affär?

MQ, en billig märkesaffär :)

Kan ni börja ta emot andras bilder och publicera på bloggen för att hjälpa oss som har mindre bloggar att får fler läsare?

Ja det var faktiskt en bra idé, vi återkommer med mer info :)

Hur kommer det sig att ni gjort en blogg om just ämnet pj?

Därför att pj är det enda modet för oss, så sjukt snyggt! PJ 4 life

Är det mycket folk som kollar snett på er för ni går runt med toffsar?

Oftast inte, finns alltid folk som ser ner på andra men dom orkar vi inte bry oss om. Vi är ändå för bra för dom, dessutom känner väldigt många igen oss från bloggen och då brukar dom oftast säga något i stil med; "är det inte ni som har partille bloggen"? Och så vill dom ta idolbilder eller bara på skoj

Har ni bra självförtroende

Ohja, den är på topp till skillnad från när vi var mindre då iaf jag (Johan) hade ganska dåligt självförtroende.nu är. Ohja, den är på topp till skillnad från när vi var mindre då iaf jag (Johan) hade ganska dåligt självförtroende. Men nu är vi väl medvetna om att vi ser jävligt bra ut och vi har ett bra liv och det förstärker alltid självförtroendet. Man ska aldrig se ner på sig själv, men självklart finns det alltid nåt man ogillar med sig själv men då ska man försöka vända det till något posetivt :)

Har ni bilddagboken?

Ajjemen, johnnyjavel@BDB

Är ni oskuld?

hahahhaha, vad tror ni? ;) nej det är vi verkligen inte, sex är det bästa som finns :)

Har ni varit tillsammans eller är ni?

Det vill ni allt gärna veta..;)

Hur länge har ni haft PJ bloggen?

Sedan september 09 tror jag :)

Hur laddar man upp bilder på sin blogg?

Man klickar på "skapa" sedan klickar man på "bild" och sedan klickar man på "bläddra", och väljer sen en bild. Man klickar på "skapa" sedan klickar man på "bild" och sedan klickar man på "bläddra", och väljer sen en bild man vill ladda upp och dubbelklickar på den, sedan kan man välja storlek. När du är nöjd klickar du på "ladda upp". Efter det går du in på "skapa" igen och klickar sedan på knappen med ett litet grönt träd inuti och där finns bilden du laddat upp. Markera bilden och klicka sedan på antingen miniatyr eller full storlek så hamnar bilden i ditt inlägg :) Detta är bara hur man gör på blogg.se. Vet inte hur man gör på andra blogg hemsidor

Varför ser jag ingen reklam?

Antagligen för att din skärm är för liten, du måste skrolla åt sidan för att se reklamen :)

Kommer johäään nånsin göra en hårvideo?

Självklart, när vet jag inte men det kommer ;

Har ni varit tillsammans nån gång

Jaaa kära bloggläsare, vad tror ni? :D

Vilka är era favoritkläder just nu?

Johäääns; mina mörka jeans från Pondus. Eller mina svarta chinos från MQ, någon favorit tröja har jag inte och glöm inte toffsarna!!! Converse
Elinnns; svar kommer

Vilken internetsida är ni mest inne på förutom blogg.se?

Facebook ofc ;)

Favorit godis?

Skumbjörnar!

Favorit cigg?

LEVEL! röda

Vad shoppar ni?

Kläder

Gillar ni dateing?

Nej, det är för vuxna ;) Knulla runt är mycket roligare

Hur gör ni för att hålla den höga självförtroende-nivån jämt?

Man gör det man är bra på, KNULLA! Men ni har säkert andra egenskaper ;) Gör det ni är bra på. Och va snygga

Hur många besökare har ni per vecka?

ca 10 000/vecka

Hur många har ni knullat med?

Johäään; 8 st
Elinnn; 9 st

 


Mysigt

Hey igen lovers, johäääääääään här!
Kom precis hem, har varit ute med Elin och cyklat med tempo ca 8 km. Svettigt värre men sjukt härligt! Vi ska komma i ordentlig form till Spanien förstår ni, få muskler och kondition osv..;)
Dessutom mår man så jääääävla mycket bättre om man tränar regelbundet och får komma ut mycket, mindre huvudvärk och man blir piggare i ex skolan. Skönt jao!

OCH kom ihåg att du fortfarande kan ställa frågor i frågestunden längre ner i bloggen. Du kan fråga anything..;)


Bjuder på en mysbild på mig, nyduschad iklädd mysbyxor och min Manson tröja som jag köpte när jag och elin var på hans konsert 08..!


Rök video

Hey lovers, här kommer en video på hur man röker. Enjoy..;)



Angående reklam

Hey alla härliga lovers! Johan här, sitter i skolan.
Vi har fått många kommentarer om att ni inte kan se någon reklam på bloggen, och det är antagligen för att bloggdesignen är anpassad efter våra skärmar som är 21 tum. Ganska stora alltså, och för er som uppenbarligen har mycket mindre skärmar så måste ni skrolla åt sidan för att kunna se reklamen. Vi har inte riktigt fått ordning på reklamen sen vi bytte design men vi ska försöka ordna detta och flytta reklamen närmare själva bloggen, men skrolla åt sidan på skärmen så ser ni reklamen..;)

Bilden kanske får er att förstå..;)


coca cola och menthol!

här sitter vi och har kul med datan. Vi har skapat en grupp på facebook. Så ni kära fans kan bli medlemmar. Vi måste bara berätta hur mycket vi gillar våra fans. SÅ HÄR MYCKET! :D<3<3<3<3<3<3. Länk till facebook är 

Alla vi som ääääälskar partille bloggen!!


to all you lovers from us shitholes! :D


Frågoooor



OKEJ! Då kör vi igång årets första fucking frågestund här på sveriges största PJ blogg och vet ni vad? dumma som snälla, snuskiga som icka snuskiga, normala som onormala, fula som fina, konstiga som vanliga, kränkande, taskiga, äckliga..... no matter what, vi svarar på ALLA jävla frågor så sätt igång att fråga vafan som helst. Lämnar du bloggen utan en fråga måste jag säga att du är sjukt feg..!

Fråga på, ända fram till klockan 23 imorn kväll, 22 mars!

Klagomåååål





Well bilden säger allt! kommentera mera annars lägger vi ner skiten..;)

Moooorning

Morrrrn alla lovers johan här, ser att det redan varit inne 250 pers och vi har inte lagt upp nåt inlägg än. Då kände jag mig faktiskt lite elak..;)
Så därför slänger jag upp ett såhär på morgonen. Gårdagen var nice med mycket tvspel och god mat. Min andra alkoholfira helg..! Det ni..
Men nu ska jag iaf ut och köra en sväng, var ett tag sen sist. Måste köra regelbundet eftersom jag börjar på körskolan i Maj! Men vi hörs ikväll, då ska jag och elin blogga lite ihop igen. Ses då kösssss

ssnnnnnnyggh..!




Partille top 5

Hey lovers här kommer en video med 5 av veckans top 5 låtar. Sjukt nice..:)



New pics



Mussepig t-shirt ca 200 kr på H&M
Svarta chinos 700 kr M&Q

Crocker jeans 400 kr JC
Cardigan 800 kr Bling
Sjal 200 kr H&M

















Lady GaGa feat Beyoncé

Hey alla lovers, i morse när jag loggade in på msn så hittade jag denna videon på Lady GaGa och Beyoncé. En kortfilm utan Lady GaGa och Jonas Åkerlund. Inblandad Gaga's och Beyoncé's låt Telephone. Fett värd att se! Sjukt snygga brudar..:*



tips!



Vill du bli stark i hela armarna på kort tid? Klart du vill, på 2 månader har jag själv märkt skillnad på mina armar, min klocka passar tex inte alls längre för mina handleder har blivit för grova. Dessutom får man snygga biceps, triceps och axelmuskler. Samt bröstmuskler och dom såkallade "runkmusklerna". Jag svär, på 2 månader kan ni klå alla era polare i armbrytning! Tänkte visa er hur jag tränar varannan dag genom att illustrera det för er i paint. Mina paint skillz är på minus men man fattar ändå..! ;)





Edit; Efter lyften med hantlarna så gör runt 20 armhävningar också som avslutning.
För maximalt resultat behövs mycket proteiner efter träning, jag själv dricker en Gainomax (ca 15:- i dom flesta mataffärer). Dricker även ett okokt ägg, smakar skit men ägg innehåller massvis av protein. Sedan tar jag också en banan som ger tillbaka krafterna, och även banan innehåller protein.

?

Fick en konstig kommentar, vi brukar inte bry oss om kommentarer men denna stör vi oss på.




Asså e du blind elr? Vi har reklam till höger om bloggen som vi själva har lagt in med hjälp av html koder från olika företag som vill göra reklam på våran blogg mot betalning eftersom vi har så många som går in på våran blogg varje dag. Om du inte kan se reklamen till höger måste du ha seriösa synfel! :)

sommarhärligt

hey alla johan och elin lovers!
Åh vad jag längtar till sommaren, gör inte ni? Då kan man ju ha toffsar på benen utan byxor liksom..:D
+ solbränna och massa annat härligt! Men solbränna får ju jag och Elin om 2 månader då vi sticker på lyx semester till spanien! Som vi har sparat ihop ett tag från det vi tjänar in tack vare alla våra läsare.. men ja kom på att vi inte behöver spara eftersom vi tjänar ett 5 siffrigt belopp varje månad som vi delar på..;) ibland är livet så mycket härligare när man har massvis med pengar! (L)

Bjuder på en bild från i sommras.. så sjukt underbart! <3



almost black

Hey alla lovers..
hinner inte skriva så mycket men slänger upp bilderna från när jag färgade håret på mig själv..! och bara så alla vet så blev det brun/svart, as snyggt och det är totalt inne med svartgåriga PJs!




Aplicering -> hårbotten




Aplicering -> hårbotten




Aplicering -> hårbotten




Tips när du färgar håret själv;
Vänd färgflaskan upp o ner med öppningen ner mot hårbotten, kläm ut färgen samtidigt som du rör flaskan genom hårbotten, från luggen till virveln. Sedan hopper du ett steg åt sidan och gör samma sak sedan i hela håret. Efter det går du vidare till aplicering av hela håret. Använd hela färgflaskan!

Facebook?

Jag svär ni skulle dö för att få veta vad jag heter på fejjan..;) bara våra äkta stalkers som har sökt upp oss HAHA, har ganska många vänner ändå..:D

bilderna från hårfärgningen kommer ;)


kåt , öppen och våt!

Jag blir så kåt när jag ser denna bild. Chockladmask och dyr tröja. JAg ska nog ta med mig kondomer till kurt min gulleponk<3


emo?

Hej alla elin och johan lovers. Måste bara säga att jag älskar påskgodis, när jag går in i affären så rinner dreglet över kinden. MUMS. Jaja nu är det inte långt kvar till påsk och det innebär päsklov. Eftersom att vi går i skolan som vissa andra lata jävla bloggare inte gör (dom tror att dom kan överleva på bloggen). Men inte vi, vi vill då fan ha ett jobb i framtiden. Visst en blogg och få lite pengar över till lyx sitter inte heller fel. Johan färgar sitt hår och jag sitter och tittar igenom hans bilder. Hittade den här "emo" bilden på mig som togs för ca 3 år sedan. Bara så ni vet så är jag nu 17 år. Fyllde år i februari. YEE. Kan inte tänka mig att bli emo igen, haha;). Gillar min partille stil. Men ni ska få veta en liten hemlis. Jag älskar skjortor. Speciellt från dressman. Att komma hem, ta på sig en skorta och sätta upp håret gör att jag känner mig som en bosatt bonde. Helt jävla awsome! MEn nu ska jag till min pojkvän, hat gött ever one. And so far, I am not fat (har vräkt i mig vindruvor för jag skippade påskgodiset)! DET NI!


Fääärg

Hey there lovers, johan här! As usual. Ska dra fram en sväng nu och köpa hårfärg som elin sen ska sätta i. I mitt hår alltså för dom som inte fatta..;) Resultat får ni se senare




Snyggt

Så nu har vi fått upp den nya blogg-designen som är helt och hållet designad av Smllre som han kallar sig! SÅ in your face ***** Co. Det företaget som ville betala oss för att vi skulle ha deras design. Men helt ärligt så är denna mycket snyggare och inga pengar är inblandade. Se, pengar är inte allt! Ni skulle ju lätt bära någons design mot betalning om ni fick erbjudandet. Vilket ni aldrig kommer få..;) Vill ni veta hur mycket pengar vi blev erbjudna?
Haha klart ni vill. Men vet ni, det får ni inte! :D

Men ett stort tack till Smllre..!

Tjäna pengar på din blogg/hemsida




Besök smIIres blogg för mera tipps och tricks www.smIIre.blogg.se

 

 

Jag antar att det finns många som vill tjäna pengar på sin blogg men inte riktigt vet hur man ska gå tillväga. Jo då kan jag säga att det är jätte lätt och inte alls mycket jobb. Det finns en lätt och bra hemsida som jag har träffat på den heter Frossle.com. Du får även 50 kr direkt vid registrering!. jag kan även tillägga att du inte behöver vara över 18år. Det är helt gratis för dig och det ända du behöver göra är att lägga in annonser på din blogg eller hemsida.

 

    Dom olika sätten att tjäna pengar

    Du kan tjäna pengar på tre olika typer av aktiviteter, huvudsakligen kan man dela in de olika sätten på klick, leads och avslut.

  • klick - Med det menas att du får betalt för varje person som klickar på en länk på din sida. Ofta tjänar du mellan 10öre och en krona per klick.
  • Leads - avser att en besökare som du har hänvisat gör någon form av aktivitet på företagets hemsida. Detta kan t ex vara att anmäla sig till ett nyhetsbrev, deltar i en undersökning, etc...
  • Avslut - klickar en besökare på länken upplagd på din hemsida och köper sedan något på företagets hemsida.

När du kommer in på Frossle.com hemsida scrollar du ner till rubriken "Affiliate" på startsidan. Där kan du läsa lite mera och sedan trycka på "Bli affiliate" och ansöka och registrera sig. Sen får du vänta 1 dag ungefär tills dom bekräftat din annsökan. Efter dom bekräftat din annsökan är det bara logga in och börja bläddra bland massor av annonser och välja den du tycker passar bra till din blogg/hemsida.




Frossle.com



NY design

NY DESIGN PÅ G!

populära

Tänkte visa en bild jag printade från våran BDB som vi har. Den visar ungifär hur många nya vänförfrågningar vi har varje gång vi loggar in. Snacka om att typ alla vill kunna skryta bland folk att dom är vänner med oss på BDB, och det är det många som kan! Över 7000 pers har vi accepterat till att bli våra vänner på bdb. Snällt va..?
Alla älskar oss bara för vi är så sjukt snygga och kända 8-D



Idomin guys

Hey nu är vi här again lovers..:*
Vi tänkte bara meddela att vi bestämt oss för att idomin på killar ä nu officiellt inne igen! Så på med idominet nu alla killar, det är hetare än nånsin nu! Och tjejer, idomin är tyvärr helt ute på er nu..:/



Helt rätt

Hayyyy lovers
Som alla säkert redan vet så vann Anna Bergendahl melodifestivalen igår, tänk vad bra smak jag och Elin måste ha. Vi skrev till o med i tidigare inlägg att vi trodde att Anna eller timoteij skulle vinna! Yeah vi är liksom the best of all..;) Men vi tyckte faktiskt helt ärligt att Timoteij skulle vinna och Anna komma tvåa eller nåt men nu vann hon och det är helt okej det med. Tror dock inte att den kommer klara sig så bra i Eurovision sen, Elin tror att den kommer vinna alltihopa och jag tror den kommer komma bland dom sista så vi får väl se!

Och det roliga är att förra året när eurovision gick på TV var jag i grekland och satt på en krog på stranden och drack goa drinkar som "se on the beach" och tittade på eurovision där med några kompisar och i år kanske det blir samma sak eftersom jag och Elin drar iväg till Spanien 12-19 Maj, får se om det krockar med eurovision. Jaja helgen har vart toppen utan alkohol för en gångs skull ;)



sveriges sexigaste mage

heeeeeeeey lovers
tänkte bara dela med mig av en as het bild på min mage, seriöst så tror jag faktiskt att jag har en av dom sexigaste magarna i hela sverige helt klart!  Och hår e så jeffffla inne, mmmmmh hår <3



heelg jao

Tja där allihop!
Sorry för kass uppdatering dom senaste dagarna men vi har varit sjukt upptagna, varit på 2 intervjuer angående uppstartet av våran blogg igen. Dessutom är det ett företag (******) som tagit kontakt och vill göra om våran design lite mer eftersom den är väldigt simpel, dom erbjöd till och med pengar för att få göra det men vi har tackat nej! För till skillnad från Kissie och alla dom dära bajs bloggarna som vi inte läser har inte gjort ett dugg eget på sina bloggar. Det vi vill vi göra, det är liksom våran blogg och ingen annans..!

Och elin har varit i sälen och åkt massa skidor och visat upp olika hopp och grejer för våra trogna fans..;)
Kul att ni gillar oss så mycket! tyvärr kan vi inte säga detsamma eftersom vi inte har en aning om vilka ni är allihopa, ni är en hel drös och nu skulle ni typ dö för att få veta hur många läsare vi har men jag kan iaf säga att antalet och fördubblats sen sist vi hade igång bloggen. Härligt, i helgen har vi faktiskt för första gången inget planerat. Blir nog film osv och imorn måste men ju såklart kolla på melodifestivalen även fast det suger hårt. Men vi måste ju veta vem som skickas till Oslo! Vilka hejjar ni på då..? Vi tycker att antingen Timoteij eller Anna ska vinna!

Have a nice day or not, whatever



Partttty

Här kommer några bilder från fredagens party, blev inte så många bra tyvärr men här är iaf några..:)









today's

Tja, orkar inte skriva så mkt men har kommit hem från kalaset nu iaf och här är en bild av hur jag såg ut idag..

Snyggast i sverige!



holy wine

Hejjjjjj där ni, Johan här!
Usch vilken hemsk helg, partyt i fredags var helt asbra med massa nytt roligt folk. Allt gick asbra tills det helt plötsligt slog till i skallen på mig och jag blev så otroligt jävla full så jag visste inte vad jag hette, var tvungen att dissa kronan och dra hem, morsan ringer sjukvårdsupplysningen och det verkar som att jag fått en alkoholförgiftning. Inte så alvarligt så vi behövde komma in men ändå liksom. Sen spydde jag ner hela golvet och slocknade till slut på sängen  fullt påklädd. Vaknar tidigt dagen efter och vet inte vart jag är, fortfarande totalt packad. Spyr och spyr och spyr tills jag till slut nyktra till vid 11 tiden på förmiddagen, usch! Aldrig mer vin, drack inte så mycket heller så vi tror att jag kan vara allergisk eller något sånt. Jaja bilder kommer senare eller imorn, kameran är kvar hos han som hade festen och den hinner jag inte hämta nu, för nu blir det kalas. Hur jag ser ut inför kalas får ni se senare när jag är färdig fixad, det är också jag som ska köra till kalaset, övningskörningen går hur bra som helst och bara 5 månader till körkort! :D

Partay

Hey igen allihop! Johan häääääeer
Precis kommit hem och tagit mig en lång dyr dusch,ni vet väl hur höga elräkningarna börjar bli elr hur..? Ja så nu får ni fattiglappar snåla som fan med elen..;)
Hur som helst så har jag fixat 3 liter vin till kvällen, ska sjävklart inte dricka allt själv. haha. Vi ska iaf iväg på för fest runt 8 tiden och sen inatt drar vi iväg på nattklubb, som stänger redan klockan 02:00 :/ men det gör inget, då bär det hem igen på efterfest! Kommer bli en bra kväll jao, till skillnad från eran. Vad ska ni göra ikväll, kolla på Let's dance..? HAHA have fun..




Härligt härligt

Hey lovers, nu är vi hemma från skolan. Äntligen HEEEELG! Helt underbart elr hur..? eller jur det ja ni har inte slutat än HAHA, nu blir ni avundsjuka när inte ni också får sluta halv 12 på fredagar. Gymnasiet är för härligt! Nu ska vi fixa lite alkohol och annat inför kvällen, för alla vet ju vad helg betyder; PARTAY! Vad händer där hemma hos er ikväll då? Haha ni behöver inte svara för vi bryr oss inte. Vi vet bara att vi är helgens mittpunkt! Vi hörs senare..

Dagens toffs kombination;
uppvikt med två svarta toffsar och en randig


toffsar (L)

Hey there lovers, guess who..?
Johan är såklart, Elin är fortfarande sjukt upptagen med allt skol arbete och massa annat. Det är visserligen jag med men jag hinner iaf slänga in ett inlägg lite då och då..;)

Tänkte bara visa vad jag hade på min arm idag, så sjukt snyggt och alla PJ brudar bara samlas runt en liksom. Prova, kan inte fatta det var jag som kom på det..! Men då kom jag på, jag är ju så jävla snygg själv så jag passar ju i allt liksom. Här kommer bilder iaf..:*

PJ <3 toffsar


Arvikafestivalen

Och arvika biljetten har kommit........!!!
peppa sönder jao



Solarium..?



Hey lovers!
Vet ni, vi har slutat sola. Det är helt ute! Dessutom är det extremt farligt, hudcanern har ökat så sjuk mycket! Dessutom är det inte snyggt att vara solarium brun. Man får nån konstig grön färg, nej usch sluta sola annars e ni inte inne..! Från och med nu är solarium officiellt UTE, och alla lyssnar ju på oss eftersom vi är den största PJ bloggen i sverige och eftersom vi har bäst smak.




orginal bilden tagen från google

Spanien

Hey alla våra älskade lovers, fast ja det är ju ni som älskar oss inte tvärt om kom jag på..:) jag har precis vaknat, sovit i några timmar efter skolan, som för övrigt öppnade idag tyvärr hehe..:/

Nu sitter jag och tittar på bilder från **********, dit vi ska åka i Spanien ni vet. Så sjukt underbart ska det bli! Vi får även en bra start på solbrännan inför sommaren..:) Stackars er som inte har råd att åka utomlands..

Här kommer lite bilder från där vi ska bo, alla bilder är tagna från google!










reklam

Dj Xeroz



Mexx

Tänkte bara visa min nya parfym från Mexx som luktar sjukt gott! Införskaffade mig den idag, kostade ungifär 1500 men det är det lätt värt! Och jag rekomenderar alla killar med lite stil, ni som vet att ni ser bra ut liksom. KÖP DEN! Lovar ni får alla brudar! Om inte jag skulle vart med förstås, då skulle dom dra sig till mig..;)
Nej men seriöst, den luktar fräscht, man får en känsla av sommar, den passar på snygga killar som brats och PJs! Den påminner lite om den asgoda lukten från sunlotion ni vet som luktar så sjukt gott. Jaja det var dagens tips iaf. Mexx är officiellt INNE



Back home <3

Hey allihopa. Vilket sjukt nice stekar väder det har vart idag, eller hur..?
Det var bara fram med brillorna med en gång, fick lite sommar känsla. Usch vad jag längtar till sommaren!
Party, festivaler, knulla, supa, röka, sola, fylla 18 osv. Niceprice ass.
Men aja än är det 3 månader kvar! Fast sommaren kommer lite tidigare till mig och Elin eftersom vi drar iväg till spanien om 1 månad. Härligt som fan ska det bli jao :D

Men hur som helst, nu har jag precis kommit hem från en dag i skövde, lazer doom var riktigt nice men badet var nog ännu roligare, förutom en bunt fans som vi hade efter oss hela tiden. Dom ville visa hur glada dom var att vi startat igång bloggen igen. Men blev lite jobbigt efter en stund men ja vi är ju vana om man säger..;)

Nu ska jag iaf drömma mig bort till spanien och planera lite..

ofixad, det ni..;)


Möt skövde

Tja alla Johan och Elin lovers. Johan heeeree for sure.
Ännu en ledig dag från skolan, eftersom den är stängd. Sjukt härligt, så denna dagen drar vi oss ända till skövde för att bada på äventyrsbadet och tävla på lazer doom! Det ska bli roligt, dyrt men roligt. Och pengar är ju aldrig några problem i våran värld liksom så vadå..:)

Efteråt har vi tänkt att gå till den exklusiva resturangen Riviera och käka. Idag lämnar vi toffsarna hemma eftersom vi kommer vara sletna. Kommer inte heller att fixa håret! Nu tänker ni, WOW. Ni bara måste komma till skövde för att se hur vi ser ut utan våra älskade toffsar på benen och platt hår. Haha men jag lovar, vi är jävligt snygga ändå. Och vet ni, Elin kommer inte ha något smink! Det ni..;) Jaja, nu ska jag käka frukost osv så vi hörs igen ikväll. That's a promise! so long

Ni skulle dö för att se hur jag ser ut som sleten..;)


goding

Bjuder på en gammal goding från i somras, sveriges, världens, universums enda äkta PJ. Ja och så elin såklart. Men som alla vet så är jag brunett nu, blont är fult och totalt ute på PJ och dessutom ska det bara va svart toffsar. Kom ihåg det! Vi bestämmer ju liksom..:)




partay

Langar lite härliga party bilder som ni missat.. detta är bara en liten del. LITEN del..;)























money

Hej igen lovahs
Idag har jag och elin varit och stor handlat massvis med snygga kläder och lite nya toffsar eftersom våra nu börjar bli riktigt slitna! Den enda färgen som är inne på toffsar nu är svart bara så alla vet! Iaf så köpte jag mina första Ed Hardy plagg idag som gick på tsm 3000 kr så det var ett riktigt kap ändå med tanke på hur dyra dom är! Elin köpte en filippa K jacka för 5400 så hon gjorde av med lite mer pengar än mig. Men vi har fortfarande kvar sjukt mycket pengar från när våran blogg var på toppen ska ni veta! Tack ska ni ha, söta är ni. Elr kanske inte? Vad vet jag, jag bryr mig inte, vet iaf att jag är sjutk snygg. Älskar mitt självförtroende.

Jag har tråkigt så ni kan väl ringa elr messa mig..?
mitt nr är 0761**5**7 haha ni skulle dö för att få mitt nummer!
Men vad väntar ni på, langa mess nu vafan.

Slänger in en bild på lite härliga 500 lappar här med, njuuuut
åh gud vad ni önskar att ni hade lika mycket..;)


bloggen <3

Tja alla trogna läsare, om det finns nåågra kvar..?
haha klart det finns, det är ju våran blogg liksom. Vem vill inte läsa våran blogg och vem älskar inte PJ liksom. Jaja johan här iaf, och tänkte slänga in ett inlägg. Vi hade faktiskt tänkt och lägga ner men vet ni; vi saknade era härliga kommentarer! Så därför ska vi börja blogga igen, kanske inte varje dag men vi ska försöka underhålla er så ofta vi kan. Kul va? :D

Well, våran skola är stäng pga all härlig snö. SÅ idag har vi ledigt och imorn med. Sen får vi se om vi har ledigt mera längre fram. Och lediga dagar, betyder partay för hela slanten!

Och i helgen var vi på nattklubb, suger att det är 16+ men men vi är inte 18 ännu. Dock så fyller jag i sommar, längtar ihjäl mig. Körkort, köpa mina egna cigg, krogen och mkt mer! Underbart :* Däremot får Elin vänta ett helt år innan hon fyller 18..:/ Och för er som inte vet så fyllde hoon år för en vecka sen! Grattis till henne det förtjänar hon eftersom hon är sveriges snyggaste PJ brud :D

Jaja ni får ha det brao så länge, det ska vi ha.. här bjuder vi på en härlig vimmelbild från helgens nattklubb


RSS 2.0