Sommar toffsen

Hey igen lovers, vilket blogg humör jag är på just nu känner jag! Detta blir det tredje inlägget på 30 minuter..;) Iaf så vill jag visa hur jag sätter mina toffsar nu när det är varmt ute och man har shorts på sig. Dom flesta skiter i toffsarna på sommaren men det tycker jag är fel! Antingen kan man ha toffsarna som vanligt på benen men det är inte så bekvämt och fyller inget syfte även om det är sjukt snyggt. Men såhär har jag tänkt att ha över sommaren, enkelt och snyggt..:)pj frissnu måste jag förklara för alla er pj killar att kort hår som spretar åt alla håll o kanter är inte snyggt längre! Det har varit inne för länge, nu ska det vara lite mer halv långt och ligga ner ELLER så fixar ni håret men absolut inte ställa upp det! Lägg upp luggen lite åt sidan och ruffsa resten och ställ det upp kanske litegrann, det är snyggt! Så som jag har nu är mycket snyggare än att ställa håret åt alla håll, men jag ska klippa mig om en vecka och det får ni se då hur det blev men det kommer bli sjukt snyggt! Men ärligt talat, det är faktiskt helt ute med igelkott frissen..Spanien bilder

Hey lovers, johan här som skriver. Tänkte slänga upp lite härliga bilder från spanien, eftersom ni börjat kommentera så bra. Fortsätt så! Måste berätta om min dag också, är så sjukt bakfull! Mår riktigt dåligt och är helt slut. Gårdagens utgång var rolig och det blev lite mycket dricka som vanligt hehe. Mer om det orkar jag inte berätta, bilder kommer så fort jag får tag i simon som fotade under kvällen. Här kommer iaf bilderna från spanien, och ärligt fy fan va vi ser bra ut. Det är helt sjukt att man kan få så perfekt utseende, jag är skit stolt över mitt utseende..:)


Back

Hey där, nu är vi hemma från Spanien. Har sjukt brottom nu, ska till skolan och ha en lektion sen blir det hem och fixa i ordning mig tillsammans med Anna bby och ikväll blir det party as usual! ;) Och med tanke på det senaste inlägget så kanske vi fortsätter blogga, för där kommenterade ni bra! Fortsätter ni så, så fortsätter vi blogga och jag hoppas att ni alla tar åt er detta nu! Vi hörs kanske senare..;)

Party i Spanien!


Spanien!

Hey HAHAH "lovers".  Vi har ju slutat blogga jag o elin, varför? jo för ni började aldrig kommentera, bara tre av våra största fan som gjorde det. Besvikelse asså men vi bryr oss inte, har fått ihop en jävla hög med pengar nu så det är lungt 8-D

En hyllning till:

Kim
Kixie &
Rasmus


Sen ett stort tack till dig som kommenterade under namnet "<3", tyvärr så uppgav du ju aldrig ditt namn så blir svårt att tacka dig på riktigt men du vet ju själv vem du är! :)

tack till dom för att dom lyssnade på sina idoler och kommenterade när vi bad om det. Men men nu ska jag o Elin åka till spanien iaf, äntligen :D om bara 3 timmar lyfter planet, härligt härligt. Ni får ha det sämst här hemma i iskalla fucking sverige så länge förutom Kixie, Kim och Rasmus och <3 som får ha det awesome! :D Kim du fick även en länk till din blogg eftersom du har en, snällt va? hej svejs :)


RSS 2.0