Inställt

Hey lovers, Johan här och min klippning blev inställd eftersom min prvata frissör ringde och ställde in pga sjukdom..:/

Jag behöver ju verkligen fixa till min friss eftersom det är för långt och har några slitna toppar. Men men det blir nog av i början av nästa vecka iaf..:) Och dagen har varit rätt stessig så har inte hunnit lägga upp eller ta några bilder på mina nya fina dyra kläder. Men det kommer så småningom, ha det bra så länge. Det ska vi ha och nu är det bara 9 dagar kvar till våran utomlands resa. Längtar sönder, feel the pain att ni inte får följa med och festa med oss lite kändare och rikare ungdomar. Puss


2012

Hey lovers, Johan här. Måste bara tipsa er om en film som är sjukt värd att se. Såg den igår på bio. Filmen har säkert alla redan hört talas om "2012". Okej, de va en jävligt lång film på 2,5 timme och rätt overdriven i många fall men ändå jävligt snyggt gjord och så jävla bra handling! Absolut min nya favorit film. Fan va ballt ändå om allt det som inträffade i filmen kunde hända på riktigt 2012, haha. Jaja, jag har köpt nya byxor och en ny tröja och bilder på det får ni senare ikväll. Ska klippa mig i eftermiddag med..;) Hur det blir får ni bara se om jag blir nöjd!


Café *********

Hey alla Johan och Elin lovers. Ska snart iväg och spela nu jag och Elin. Spela vadå undrar ni..? Jaa om vi är snälla så kanske vi berätta det senare men inte nu för nu ska vi fixa i ordning oss. Här kommer några mysiga bilder från Lördags fikat i stan..;)








Tycoon 3

Hey lovers, Johan här. Tyvärr fick vi inte upp bilderna från igår men dom kommer imorn. That's a promise! Nu ska jag snart sova, men innan det så tänkte jag bara tipsa er om ett spel. Seriöst mitt favorit spel. Haha iband får man vara neerd även i halv kändis världen! Och jag står för det..;)

RollerCoaster Tycoon 3 <--- ALLA SKA KÖPA SPELET!


Bad romance

Hey alla lovers <3
Vet att vi är sjukt kassa på att uppdatera nu, men det får faktiskt bli lite färre inlägg men okej kanske inte så lite som det har varit hehe. Hur som helst, ikväll åker jag och Elin och två till stan och fikar. Sen får vi väl se vart kvällen slutar, jag tar med kameran så bilder kommer imorn eller ikväll..:)

Dessutom ska vi hylla Lady GaGa, tro det eller ej. Men kvinnan har gjort en ny succé låt och jag älskar den! Äntligen kommer hon med något nytt liksom. Med låten Bad Romance. Alla ska lyssna och titta på musik videon. Succé!

T!

TURBONEGRO ME LÖVE! Jag säger bara älska dom, vad ni än gör älska dom!

Här får ni en tråkig bild, ni är fan inte värda någon snygg och rolig bild. Alla är så tråkiga på att kommentera. Jag älskar kommentarer! Ni är ju så roliga då, men tråkiga läsare kan ta sig i röven!


Fixat?

Ja nu har jag nästan gjort allt som stod på listan, har bara maten och håret kvar! Här får ni lite smaskiga bilder på mig.


Ohh I know you want to eat me up!



ELIN PELIN bajskorv ^^


Haha glöm bort den smutsiga spegeln så lovar jag att ni blit kåta, åååhh jag är så snygg*

är trött..

Hej alla JOHANELIN lövers! Jag måste bara berätta vad som hände i morse. Det var så hära, jag vaknade, gjorde i ordning frukost oh allt man gör på morgonen. Också helt plötsligt knackar det på dörren, kl 10 på morgonen. Jag blev ju så klart paff! Vem fan är knackar på någons dörr så tidigt? Men iaf jag trallade fram till dörren i morgonrock och hundtofflor, och vem fan står inte där ute då? MIN GRANNE, med nybakta bullar. Jag visste inte vad jag skulle säga. Men jag tog emot dem och sa tack of course. Jag skämmdes, men ändå you go girl (hon är 65 år) det är ju alltid trevligt med bullar till frukost;) haha. Men idag då:

1. TRÄNA!
2. Duscha!
3. Fram och köpa nylonstrumpor och *****.
4. Fixa i ordning sig.
5. Käka.
6. Plugga lite snabbt.
7. Äta.
8. FEEEEEEEEST!

OMG! Hinner man verkligen detta på 6 timmar? Pleas HELP ME! Haha nej men iaf jag langar upp snygga bilder på mig sen, haha ni får vänta... Sorry for you!


Stressig helg

Tja lovers, tänk att jag tar mig tid nu för att meddela er att varken jag eller elin har tid att blogga i helgen. Vi har fullt upp med livet, party och viktiga möten. Men vi hörs på söndag kväll eller på måndag, hej svejs lovers /Johan

bakat feta muffins.

Hej det var ett tag sedan jag la in ett inlägg, men har man ett liv så har man ! Haha, men iaf idag har jag bakat FETA muffins, för vi bakar till klassen och den här veckan så var det min och ******** tur att baka. Jag vet att ni har saknat mig och att jag har varit kass på att lägga in något, men jag har verkligen inte haft tid. Sorry you guys.

Jag ska inte vara så egoistisk och "bitchig" i mitt inlägg idag! Jag måste bara berätta hur glad jag blir när det är så många som läser våran blogg. Jag diggar också era härliga kommentarer, visst vissa av dom kanske inte är så snälla men ni får mig att le och sådant gillar jag. So keep on making me happy. ( jag är snygg). Jaja nu ska jag sätta mig ner och plugga lite historia och spanska (pretty hard work I know) och beställa mig ett gymkort. Har ätit upp mig en del och har ett mål att gå ner till 60 kilo på 4 månader, jag kommer att klara det! Hehe men later guys!

" Sminkfri dag i dag så jag tog ett kort från i sommras"


Raised Fist

Hey alla lovers, johan som skriver. Elin har lovat att slänga upp ett inlägg idag eftersom hon äntligen har tid haha..;) Jaja det är så vi B-kändisar lever, fullspäckade scheman plus skola.

Hur som helst så hittade jag mitt gamla favorit band som jag lyssnade sönder när jag var emo och jag bara måste visa er världens bästa låt med världens bästa band! Seriöst, ni måste lyssna. Och alla kommer gilla den, for sure!


Brunett fits

Hey alla Johan och Elin lovers, Johan här. Elin är på kalas men ska komma hit efter sen och röka med mig. Och nu hade jag faktiskt tänkt att langa den efterlängtade bilden på mig i brunt hår. För till er som inte redan vet det (alla borde veta vid det här laget annars är man ju sjukt efter typ) så har jag blivit brunett. Bye bye blond Hello brunett liksom..!

Åååh ser ni vad snygg jag är, sitter och kollar på denna bilden hur mycket som helst nu. Shit jag måste seriöst vara sveriges snyggaste kille helt klart! Haha det är ju ett konstaterande så det behöver jag ju inte ens ta upp, JAG ÄR SNYGGAST. Men nu ska jag käka glass, för som vi vet så går jag inte upp i vikt så lätt så jag kan äta hur mycket skräpmat som helst och fortfarande ha samma sexiga, smala, muskelösa mage kvar. Nu blir ni avundsjuka..!



Halloween bilderna




Hey lovers, här kommer ett få tal av bilderna från Halloween. Enjoy..;)
Glöm inte att kika in sen igen så kanske ni får se mig som brunett och det kan ju INGEN missa..!


















Sorry

Hey lovers, sorry för kass update men vi har verkligen fullt upp just nu! Men ska bli bättre nu, idag till exempel slutar jag (Johan) tidigt så då ska jag hem och ladda upp lite bilder från halloween partyt i Lördags och kanske om jag är snäll en bild på min nya hår färg..;)

Ni kan ju hoppas..
:*

Om ni har tråkigt kan ni kolla in denna videon här under. Haha fy fan va jag älskar Hey baberiba, synd att det inte sänds längre..! Men men, i denna videon föreställer Kristin Victoria Silvstedt. Jag har jämfört denna videon med andra videos på den riktiga Silvstedt och hon skrattar inte alls likadant men allt annat är i princip likt fast överdrivet..;) Jag dog av skratt iaf HAHA




Brunett

Hey alla lovers, Johan här. Nu sitter jag o Elin och färgar håret, jag blir helt och hållet brunett eftersom jag inte gillade att vara helblond och Elin gör en brun slinga och vi kommer bli så j*vla snygga! Nu tänker ni, men hallå dom är ju redan hur snygga som helst, jaa det är vi men nu kommer vi bli så sjukt mycket snyggare. Aja resultatet får ni se senare eller imorn och party bilderna från Halloween festerna igår kommer senare..;)

RSS 2.0